32 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăTechErika Isac, artista care a semnalat pericolul asupra femeilor, prezintă acum un...

Erika Isac, artista care a semnalat pericolul asupra femeilor, prezintă acum un serviciu de localizare online

Erika Isac, artistă extrem de cunoscută după ce a semnalat riscurile asupra femeilor, prezintă acum un serviciu de localizare online, dedicat siguranței femeilor.

Serviciul #GETHOMESAFE este gratuit și este disponibil pe WhatsApp (Business Account). Serviciul este lansat de Erica Isac în colaborare cu firma SSG Security.

#GETHOMESAFE este creat pentru a oferi femeilor un sentiment de siguranță atunci când ies din casă – fie că vorbim despre plimbări în parc sau pe stradă, ieșiri la date-uri, în cluburi sau orice alte contexte în care fetele și femeile au nevoie să se simtă safe”, precizează un comunicat de presă transmis la data de 23 mai 2024.

Utilizatoarele serviciului #GETHOMESAFE își pot transmite locația live, prin WhatsApp, unui număr dedicat, astfel încât echipa de intervenție să poată monitoriza traseul lor în timp real. În cazul în care o femeie simte că este în pericol, ea poate cere ajutor instantaneu trimițând în chat textul “Macarena” sau un emoji aferent 💃🏻. Acest mesaj va alerta imediat cea mai apropiată echipă SSG, care va interveni pentru a oferi asistență și protecție.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală. Ultimele piese lansate de artistă, „Macarena” și „Femei în Parlament”, au generat milioane de reacții. Aceste single-uri abordează probleme sociale actuale dintr-o perspectivă feministă, tratând subiectele cu sinceritate și curaj.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Snapchat lansează instrumente de inteligență artificială pentru realitatea augmentată avansată

Marți, Snapchat a lansat ultima sa iterație a tehnologiei AI (n.r. inteligența artificială) generative, care va permite utilizatorilor să vadă efecte speciale mai realiste...

Eurostat: România, a cincea lună la rând ţara cu cea mai ridicată inflaţie din UE

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a urcat în mai la 2,7%, de la 2,6% în aprilie, în timp ce România este, pentru...

Ciucă speră ca militarii rezerviști să-l susțină în alegerile prezidențiale

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, se așteaptă ca militarii în rezervă să-l susțină în activitatea lui politică. Liderul PNL și-a exprimat această speranță...
Ultima oră
Pe aceeași temă