22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăTechDragnea spune că Zgonea va fi revocat după alegerile de duminică

Dragnea spune că Zgonea va fi revocat după alegerile de duminică

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Timişoara, că, după alegerile locale din 5 iunie, social-democraţii din Parlament vor demara procedurile de înlocuire a actualului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, scrie Agerpres

„După alegerile din 5 iunie, colegii mei din Parlament vor declanşa procedurile regulamentare şi vom purcede la revocarea domnului Valeriu Zgonea, care nu mai are nicio susţinere politică. Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor este una politică şi ea va reveni, aşa cum este normal, PSD, pentru un membru din PSD”, a afirmat Dragnea, într-o conferinţă de presă. 

Întrebat de media dacă Victor Ponta îi va lua locul lui Zgonea la şefia Camerei, Liviu Dragnea a afirmat că a văzut 
că un post de televiziune „deja l-a desemnat pe Victor Ponta drept preşedinte al Camerei deputaţilor”. 

„PSD va desemna candidatul pentru preşedinte al Camerei, după ce acel post va rămâne vacant. Nu vânturăm nume înainte ca postul să rămână vacant, pentru că totuşi, lupta cu Zorro sau cu zborul nu este foarte simplă, adică trebuie să vedem locul liber”, a precizat Dragnea. 

Liviu Dragnea a participat, luni, la Timişoara, la o întâlnire a Consiliului Judeţean al PSD Timiş, pentru a-i susţine pe candidaţii partidului în alegerile locale. 

„Ziua de 5 iunie este importantă pentru Timiş şi pentru Timişoara, în care destinele acestui oraş se pot schimba şi am convingerea că sunt şanse foarte mari pentru asta. (…). În judeţ sunt şanse foarte mari ca Sorin Grindeanu să preia funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi împreună cu Florin Bîrsăşteanu (candidat la funcţia de primar al Timişoarei, n.r.) să facă din acest judeţ şi oraş fanioane ale României”, a spus Dragnea.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă