21.1 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăTechDragnea: Decizia nu e luată nici pentru a depune, nici pentru a...

Dragnea: Decizia nu e luată nici pentru a depune, nici pentru a nu depune moţiune de cenzură

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, la Timişoara, că nu este sigur dacă partidul său va recurge la o moţiune de cenzură care să ducă la schimbarea Cabinetului Cioloş, scrie Agerpres

‘În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, lucrurile sunt şi simple, şi complicate. Noi putem introduce moţiune de cenzură şi guvernul să pice, dar de-abia de aici se complică lucrurile, pentru că va trebui să mergem tot la Cotroceni, la domnul preşedinte Iohannis, dar nu avem nicio garanţie că va desemna un premier din rândul celor pe care-i vom propune noi. Aşa că ne vom putea trezi tot cu Cioloş ca propunere sau cu un alt tehnocrat şi să ajungem în ‘guvernul meu 2′, ceea ce ar putea să însemne să cădem din lac în puţ, cu o altă garnitură guvernamentală care să stea câteva luni de zile până înţelege ce se întâmplă acolo şi să nu generăm o instabilitate politică şi socială mai mare decât cea de acum. Decizia nu e luată nici pentru a depune, nici pentru a nu depune moţiune de cenzură’, a afirmat Dragnea. 

Preşedintele PSD a mai punctat că pe această temă a discutat cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, concluzia fiind că după alegerile locale va avea loc o întâlnire de analiza cu privire la acest subiect. 

‘După alegerile locale vom face o întâlnire şi vom analiza care sunt cele mai bune variante şi să vedem dacă continuarea guvernării din partea actualului cabinet poate produce riscuri majore la adresa securităţii naţionale. Dacă nu ajungem la nivelul acela, s-ar putea să-i mai ţinem’, a mai spus Liviu Dragnea. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă