16.7 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăTechDeputatul liberal Cezar Preda susține că electoratul PSD nu vrea autostrăzi, ci...

Deputatul liberal Cezar Preda susține că electoratul PSD nu vrea autostrăzi, ci pensii: Asta este țara pe care a vrut-o partidul și pe care o va avea. Nu ai cum să împaci și capra și varza!

Președintele interimar al PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, susține că electoratul PSD nu vrea autostrăzi, ci pensii, ceea ce va reprezenta o problemă pentru liberali, atunci când ei vor veni la putere, informează Agerpres.

„Nu este o noutate pentru PNL că PSD face asemenea lucruri, pentru că electoratul lui nu vrea autostrăzi, vrea pensii! Și face treaba asta! Problema mare a PNL este când va veni la putere, ce facem? De tăiat salarii nu se mai pune problema, de pensii nici atât. Vom avea o țară… Știți că în România sunt drumuri naționale de pământ? Asta este țara pe care a vrut-o PSD-ul și pe care o va avea. Nu ai cum să împaci și capra și varza! E cineva aici care își dorește salariu mai mare sau pensie mai mare? Nu ai voie ca politician să amanetezi viitorul unei țări!”, a spus Cezar Preda, la Liga Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița.

Deputatul PNL a vorbit și despre situația stârnită în România de adoptarea Ordonanței 13.

„Sigur nu vor mai fi ordonanțe date noaptea! Sigur de Justiție nu se va mai lua nimeni, cel puțin câtva timp de acum înainte. Sigur vom avea probleme în semestru doi cu ceea ce privește acoperirea cheltuielilor de salarizare. Ce frumos e să mărești salariile cu 20% și să îi spui primarului: le plătești tu! Păi, e simplu așa”, a mai afirmat deputatul.

Miercuri, la Casa Tineretului din Târgoviște, a avut loc Liga Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița. Singurul candidat pentru președinția acestui for a fost primarul din Răcari, Marius Caravețeanu. PNL are, în Dâmbovița, 19 primari și 390 de consilieri județeni și locali.

Cele mai citite

Preţurile produselor agricole au scăzut cu 13,36%, potrivit INS

Preţurile produselor agricole au scăzut în ultima lună a anului 2023 cu 13,36% raportat la decembrie 2022, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de...

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă