4.4 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăTechDeputatul ALDE Steluța Catanciu îl critică pe Tudorel Toader: Nu înțeleg pe...

Deputatul ALDE Steluța Catanciu îl critică pe Tudorel Toader: Nu înțeleg pe cine reprezintă el în Guvern. Se pare că nu ar mai fi ministru al Coaliției

Deputatul ALDE Steluța Catanciu l-a criticat, miercuri, pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, precizând că „nu înțelege pe cine reprezintă”, potrivit HotNews.ro.

 „Se pare că nu ar mai fi ministru al Coaliției. Chiar nu mai înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg pe cine reprezintă dânsul în guvernul Grindeanu”, a declarat deputatul Steluța Cataniciu, într-o intervenție telefonică la Antena 3, după ce ministrul Justiției a anunțat că a fost finalizat proiectul de modificare a Codurilor Penale.

Totodată, Steluța Canciu a reacționat la afirmația ministrului Justiției, care a susținut că nu are de ce să se teamă de o eventuală remaniere. În acest context, ea a afirmat că PSD și ALDE vor fi cele care vor „deconta în plan politic”deciziile lui Tudorel Toader.

„Eu cred că în acest moment guvernul Grindeanu are o problemă", a concluzionat ea. 

Potrivit HotNews.ro, Steluța Catanciu ar fi pierdut un nou proces cu Agenția Națională pentru Integritate pe conflict de interese. 
  

Cele mai citite

Ce facem cu Transnistria?

Ce a vrut să spună Serghei Lavrov, când a declarat că guvernul de la Chișinău o ia pe urma celui de la Kiev? Prezent...
Ultima oră
Pe aceeași temă