20.4 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăTechCe spune Geoană despre reforma din PSD

Ce spune Geoană despre reforma din PSD

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a declarat, luni, cu privire la reforma pe care Victor Ponta şi Livu Dragnea vor să o promoveze în PSD privind separarea funcţiei publice de cea administrativă, că cei doi ar trebui să dea un exemplu personal şi să înceapă cu vârful partidului, relatează Mediafax.

„Victor Ponta şi Liviu Dragnea trebuie să dea un exemplu personal. Dacă vrei reformă şi vrei să nu mai ai de a face cu corupţia şi cu tot soiul de acuzaţii de comunism sau de baroniadă, trebuie să începi cu vârful partidului”, a spus Geoană.

El a arătat că, în opinia sa, Ponta şi Dragnea ar trebui să demisioneze şi din funcţiile de la Guvern şi din cele de conducere pe care le deţin în PSD.

„Care e integritatea şi care e debaronizarea PSD, cu Liviu Dragnea la conducere?”, a continuat Geoană.

El s-a arătat convins că fostul premier britanic Tony Blair, cu care Victor Ponta a avut recent o întrevedere la Bucureşti, i-ar fi transmis premierului român să-şi dea demisia din toate funcţiile.

„Sunt convins, fără să am detalii, că cineva lucid, un om care trăieşte într-o democraţie consolidată, după o astfel de catastrofă electorală, după riscul de a avea probleme severe după votul din străinătate, după dosarele lui Dragnea, sunt convins că un Tony Blair i-ar fi spus lui Ponta să-şi dea demisia din toate funcţiile dacă vrea să mai aibă vreo şansă să rămână în viaţa politică activă”, a mai susţinut Geoană.

Cele mai citite

Cât de mult se poate apăra Europa fără ajutorul Americii?

Pentru ca Europa să umple golul lăsat de absența Americii ar fi necesar mult mai mult decât creșterea cheltuielilor pentru apărare. A doua...

Topul celor mai ieftine apartamente din București. Cât costă o garsonieră

Cumpărătorii interesați de apartamentele din Capitală au la dispoziție cea mai variată ofertă de locuințe din care pot alege, dar și plătesc sume...

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...
Ultima oră
Pe aceeași temă