15.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăTechCe le-a promis tinerilor Mara Mareș, pentru a-i convinge să se înscrie...

Ce le-a promis tinerilor Mara Mareș, pentru a-i convinge să se înscrie în PNL

Deputata Mara Mareș, noua șefă a tineretului liberal, a anunțat sâmbătă că dorește să atragă tinerii români spre PNL, informează Agerpres.

Astfel, Mara Mareș a anunțat că în această lună vor debuta ''Cafenelele liberale'', care se vor desfășura bilunar, eveniment prin care se urmărește ''o educație politică'' și, de asemenea, care să garanteze că toți tinerii liberali ''știu și sunt în stare să poarte o dezbatere despre valorile liberale și despre istoria PNL''.

Președinta Tineretului Național Liberal (TNL), Mara Mareș, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că scopul său și al colegilor săi este să deschidă partidul către tineri și să-i facă pe aceștia să înțeleagă că implicarea politică este cea mai directă cale de a produce o schimbare.

Prezentă sâmbătă la Alba Iulia, la prima ședință a noului Birou Executiv Național al tinerilor liberali, Mara Mareș a afirmat că vrea să facă din TNL ''cea mai puternică'' organizație de tineret din țară.

''Scopul nostru este să deschidem partidul către tinerii României și să-i facem pe aceștia să înțeleagă că implicarea politică este cea mai puternică și mai directă cale de a produce o schimbare'', a declarat, într-o conferință de presă, liderul TNL.

Mara Mareș a menționat că în cadrul ședinței se va propune spre adoptare Declarația de la Alba Iulia a TNL, intitulată ''România altfel, prin noi înșine''. De asemenea, tinerii liberali discută despre oportunitatea depunerii unui memorandum la Guvernul României, prin care să ceară abrogarea măsurilor fiscale adoptate recent.

''Acestea afectează tineretul din România extrem de mult'', a arătat liderul TNL.

Ea a catalogat respectivele măsuri fiscale drept ''niște absurdități care nu vor face decât să ducă România în dezastru și să afecteze cel mai mult pătura socială a tinerilor''.

În altă ordine de idei, Mara Mareș a spus că nu întâmplător a fost aleasă Alba Iulia ca loc de desfășurare a primei ședințe a noului Birou Executiv Național al TNL, făcând trimitere la faptul că orașul este un simbol al unității. ''Nu am considerat că ar exista un loc mai bun decât Alba Iulia'', a susținut aceasta.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sunt doi morți și mai mulți răniți după un incendiu la un bloc din București

Două persoane a murit, iar altele, între care un copil, primesc îngrijiri în urma unui incendiu care a cuprins două etaje dintr-un bloc din...

Sunt doi morți și mai mulți răniți după un incendiu la un bloc din București

Două persoane a murit, iar altele, între care un copil, primesc îngrijiri în urma unui incendiu care a cuprins două etaje dintr-un bloc din...

Iranul și aliații lui au pornit un atac fără precedent asupra Israelului. SUA, Marea Britanie și Iordania sprijină Israelul

Televiziunea de stat iraniană a anunţat că Corpul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii Islamice Iran, a lansat un "vast" atac cu "drone şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă