Prăjitura Reese, cu ciocolată şi unt de arahide este delicioasă şi se pregăteşte uşor, cu doar cinci ingrediente. După reţeta sugerată de food.com, desertul este gata în doar 10 minute.
Ingrediente
- 200 g biscuiți Graham sfărâmați
- 450 g zahăr pudră
- 350 g unt de arahide
- 200 g unt topit
- 350 g fulgi de ciocolată sau ciocolată rasă
Mod de pregătire
Într-un bol, se amestecă biscuiții sfărâmați, zahărul pudră şi untul de arahide. Apoi, se adaugă untul topit şi se amestecă cu ajutorul unui mixer, până când se îngroaşă compoziţia.
După aceea, amestecul se varsă într-o tavă de 20×30 cm.
Se topeşte ciocolata, după care se adaugă peste amestecul din tavă.
Se lasă în frigider până se întărește, apoi se taie în forme egale.