6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop FECIOARĂ ianuarie 2016: O lună plină de farmec

Horoscop FECIOARĂ ianuarie 2016: O lună plină de farmec

V-ați bucurat de sărbători cu multă distracție și voie buna, iar noul an vă aduce o lună chiar mai plină de farmec  decât decembrie, în special la capitolul dragoste.

Luna ianuarie este cel mai bun moment din 2016 pentru a socializa și a cunoaște oameni noi. Un triunghi interesant format din Pluto, Mercur și Luna se întâlnesc în casa dragostei, aducând vești bune, schimbări majore și noi oportunități. Fie că ești singur sau într-o relație, Mercur va aduce multă dragoste în viața ta. Fă-ți curaj și acordă prioritate vieții tale sentimentale luna aceasta. Se știe că fecioara este cea mai muncitoare zodie din horoscop, însă ianuarie va fi diferit. Relaxează-te și fii deschis/ă la noi provocări. Cea mai bună zi pentru socializare este 13 ianuarie.

Ai grijă la partea financiară în jurul datei de 9 ianuarie. Marte a adus ceva cheltuieli în plus în ultimele luni ale anului, însă lucrurile încep să se așeze. Vei fi tentat să cheltui excesiv în jur de 7-9 ianuarie, după care vei scăpa de pericol. 
  
Mercur va fi retrograd din 5 până în 25 ianuarie în sectorul iubirii. Există posibilitatea să te întorci la cineva cu care ai avut o relație în trecut și pentru care ai în continuare sentimente puternice. Ar fi momentul potrivit pentru o împăcare. 
  
Jupiter se întâmplă să fie în Fecioară o dată la 12 ani, iar anul acesta va rămâne în zodia ta  pană pe 9 septembrie 2016. Jupiter în Fecioară este cel mai bun semn pentru a atrage o mare iubire. Dacă ești singur, în timp ce aveți Jupiter lucrează din greu pentru ține,  tu trebuie să ieși, să socializezi și să fi deschis. Nu da timp unei relații despre care ști în sufletul tău că nu va funcționa. Începe o nouă etapă în viață ta, care va dură un deceniu sau mai mult, așa că ia în serios acest ciclu și desparte-te dacă simți că e necesar, apoi deschideți sufletul către o nouă relație. 
  
Persoana de care sunteți interesată poate fi mai mare că vârstă decât ține, însă diferență de ani poate fi un beneficiu, aducând stabilitate și încredere. Dacă ești într-o relație, Jupiter te va ajută să va intarriti relația și să consolidați cuplul. Va puteți gândi la un copil sau la cumpărarea unei case. 
  
Marte se află în casă călătoriilor. Cea mai bună zi pentru o călătorie este 14 ianuarie, când Jupiter și Mercur sunt în fecioară. Nu plecă la drum pe 20 și 31 ianuarie, s-ar putea să te confrunți cu probleme legate de trafic, întârzieri,etc. 
  
Dacă vei călători în interes de serviciu, data pe 18 ianuarie este cea mai potrivită, te vei întoarce cu rezultate excepționale. 
  
Noul An a venit cu rezoluții la capitolul sănătate. Începi să mergi la sală și să te preocupi mai mult de starea ta fizică, mai ales că anul 2016 anunța multe realizări la acest capitol pentru fecioare. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă