Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vrei o VIAŢĂ SEXUALĂ PERFECTĂ? 6 paşi ca să scapi de inhibiţii în dormitor

Nu trebuie să devii o altă persoană în pat ca să obţii ceea ce vrei. Încearcă să-ţi faci partenerul să se simtă special şi, atunci, vă veţi bucura amândoi de o relaţie împlinită, potrivit

Share

Avram Eliza 0 comentarii

18.03.2013 - 11:13

Nu trebuie să devii o altă persoană în pat ca să obţii ceea ce vrei. Încearcă să-ţi faci partenerul să se simtă special şi, atunci, vă veţi bucura amândoi de o relaţie împlinită, potrivit Canadian Living.

Citeşte şi Sex şi romantism. Cum le poţi avea pe amândouă

Click pe fotografii pentru a le mări şi pentru a citi cum să vă îmbunătăţiţi viaţa sexuală fără să fiţi agresivi şi fără să ieşiţi foarte mult din zona voastră de confort.

Citește totul despre:

Comentarii