22.4 C
București
marți, 11 iunie 2024
AcasăȘtiințăExtratereștrii s-ar pregăti să intre în contact cu civilizația umană, susține un...

Extratereștrii s-ar pregăti să intre în contact cu civilizația umană, susține un fost colaborator al CIA

Extratereștrii s-ar pregăti să intre în contact cu civilizația umană, susține Uri Geller, specialist în fenomene paranormale, citat de ziarul britanic The Sun.

Uri Geller are 74 de ani, este de profesie medic și a colaborat cu CIA. El a devenit faimos după ce a demonstrat că are capacități paranormale, una dintre ele fiind aceea de a îndoi lingurile. Acum, Uri Geller susține că a avut personal o experiență OZN. Această formulă denumește o întâlnire cu un obiect zburător neidentificat (OZN).

Uri Geller susține că extratereștrii vizitează, discret, Terra, de mii de ani. Acum, ei s-ar pregăti pentru o întâlnire oficială cu civilizația umană. Eu cred că ei ne studiază. Nu știu ce ar dori cu adevărat de la noi. Dar cred că se pregătesc să intre în contact cu noi, așa cum a fost scenariul lui Steven Spielberg, iar acest contact va fi spectaculos”, a declarat Uri Geller.

El face aceste afirmații într-un moment în care chiar NASA sau Pentagonul oferă date care sugerează că o civilizație extraterestră ar fi ajuns cândva pe Terra sau că avioane militare s-ar fi întâlnit cu nave aeriene mult mai rapide decât ele. “Cred că Pentagonul știe mult mai mult dar nu face public”, opinează expertul în fenomene paranormale.

Uri Geller este născut în Israel și a fost colaborator al CIA. Proiectele CIA la care a lucrat s-s-au referit la capacități extrasenzoriale (paranormale). Scopul proiectelor ar fi fost folosirea capacităților paranormale în misiuni militare sau de spionaj.

Extratereștrii au mai fost pe Terra iar un OZN este studiat de americani

Geller susține că, în această calitate, în anii 70, a putut vedea un fragment dintr-un OZN care ar fi fost doborât de SUA. Bucata de OZN i-a fost arătată la centrul spațial Goddard al NASA. Prăbușirea navei extraterestre s-a realizat după o operațiune la care a participat și un renumit savant german, Wernher von Braun, care lucra la acel moment pentru americani.

Întâlnirea dintre Uri Geller și von Braun a fost intermediată de un prieten comun, cosmonautul Edgar Mitchell. Acesta era unul dintre puținii oameni care au ajuns pe Lună. Mitchell i-a spus lui Uri Geller că a participat personal, pe Lună, la un experiment extrasenzorial.

Uri Geller estimează că o navă extraterestră ar putea ateriza la fel de bine “pe gazonul Casei Albe sau în altă parte”. Momentul nu va fi prea îndepărtat ci în cel mult 60 – 70 de ani.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Premierul Cehiei: Este posibil ca Rusia să fie în spatele tentativei de incendiere a autobuzelor municipale din Praga

Petr Fiala, prim-ministrul Cehiei, a sugerat că Rusia s-ar putea afla în spatele tentativei de incendiere a autobuzelor municipale din Praga de săptămâna trecută,...

BEC a transmis rezultatele parțiale pentru votul la consiliile locale și pentru mandatele de primar

Partidul Social Democrat (PSD) a obţinut cele mai multe mandate la alegerile pentru consiliile locale - 42,11%, urmat de PNL - 32,1%, AUR -...

Suveraniștii aduc neomarxiștii la putere în Europa

Alegerile din Duminica vindecării orbului din naștere, organizate în România, au reconfirmat supremația PSD-PNL și la locale și la europarlamentare. Sperietoarea ascensiunii extremismului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă