16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSportVosganian: Sunt pregătit să-mi dau demisia de onoare

Vosganian: Sunt pregătit să-mi dau demisia de onoare

Ministrul Varujan Vosganian a declarat, luni, că este pregătit să îşi dea demisia de onoare, dar va lua această decizie în urma unei discuţii cu prim-ministrul Victor Ponta şi colegii din Guvern.

„Sunt pregătit să-mi dau demisia de onoare, dacă e în interesul ţării noastre. Discuţia mea cu primul-ministru şi colegii mei va arăta care va fi concluzia acestui gest de onoare”, a declarat Vosganian, în plenul Parlamentului.

„Mi se pare corect ca atunci când colegii mei din Guvern se vor consulta cu mine să ştie că eu sunt dexschis tuturor ipotezelor şi inclusiv la aceasta. Aceasta situaţie trebuie rezolvată în sentimentul onoarei şi iubirii de ţară”, a adăugat Vosganian.

Vosganian a precizat că nu l-a anunţat încă pe premierul Victor Ponta, dar marţi se va întâlni cu el la Palatul Victoria.

Plenul Senatului a respins, luni, solicitarea privind începerea urmăririi penale în cazul ministrului Varujan Vosganian, au declarat surse parlamentare.

Cele mai citite

FCSB anunță noua țintă! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Andrei Vlad

Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat transferul portarului ceh Lukas Zima (30 de ani) pentru iarnă, acesta urmând să vină de la Petrolul Ploiești. FCSB...

Rapid, implicată într-un litigiu la FIFA după transferul lui Boupendza

Rapid București a fost înștiințată oficial de FIFA cu privire la un litigiu legat de transferul atacantului gabonez Aaron Boupendza, Zamalek susține că jucătorul...

Top 10 cele mai mari bănci după active în S1/2024: Banca Transilvania, BCR şi CEC Bank domină clasamentul

În primul semestru din 2024, sectorul bancar românesc a înregistrat o creștere semnificativă a activelor, majoritatea instituțiilor din top 10 raportând avansuri considerabile comparativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă