19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportVoiculescu: Cunosc 30 de parlamentari ai puterii care ar vota suspendarea preşedintelui,...

Voiculescu: Cunosc 30 de parlamentari ai puterii care ar vota suspendarea preşedintelui, dar le este frică

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, este de părere că preşedintele Traian Băsescu nu va sta până în 2014 în fruntea ţării şi afirmă că, personal, cunoaşte 20-30 de parlamentari ai puterii care ‘mâine’ ar vota suspendarea şefului statului, dar cărora le este frică, informează Agerpres.

„Cunosc personal 20-30 de parlamentari ai puterii care mâine ar vota suspendarea preşedintelui. Dar le este frică … frică de Băsescu. (…) Nu vă fie frică, pentru că Băsescu nu stă veşnic la Cotroceni, nu stă până în 2014 şi eu sper că nici până în 2012″, a declarat Dan Voiculescu.

Liderul de onoare al PC şi-a exprimat speranţa că societatea civilă, „România tăcută” se va trezi şi va strânge un milion de semnături „pentru a-l demite pe Traian Băsescu”.

Potrivit liderului fondator al PC, criza economică profundă cu care se confruntă lumea, „este o continuare a crizei începute în 2009”.

„Numai că peste criza financiară determinată de derivatele financiare din fondurile de investiţii şi din bănci s-a suprapus o criză fără precedent şi anume o criză de subconsum. Şi ca să fie tabloul şi mai grav, peste criza de subconsum a venit o criză de supraproducţie. Avem de-a face cu o debalansare pe care eu o numesc criză structurală de sistem. (…) Acest guvern (Guvernul Boc) are un comportament de vătaf, un vătaf nu ştie decât să bată, să ia. Guvernul nu are un comportament constructiv, de dezvoltator, de strateg”, a mai spus Dan Voiculescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă