19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportVintu: M-am intalnit in 2004 cu Basescu, am vorbit de sprijin pentru...

Vintu: M-am intalnit in 2004 cu Basescu, am vorbit de sprijin pentru prezidentiale

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, joi, la Realitatea TV, ca in 2004 s-a intalnit, intr-o parcare din Tancabesti, cu Traian Basescu, pentru a discuta despre sprijinul pe care il poate oferi ca acesta sa castige alegerile.

 

"Mi se pare siderant dupa 2004 cand la ora trei dimineata m-am intalnit in parcare la Tancabesti cu domnul Basescu, ferindu-ne de securitatea domnului Adrian Nastase, dupa cinci ani de zile sa ajung in aceeasi situatie, sa ma feresc sa ma intalesc cu prietenii", a spus Vintu.

Intrebat ce a discutat cu Basescu, in 2004, Vintu a spus ca a fost vorba de sprijin politic pentru castigarea "alegerilor electorale din 2004". El a adaugat ca a fost un sprijin pe mai multe planuri.

Intrebat daca a fost un sprijin pe care i l-a oferit lui Traian Basescu sau care i s-a cerut, omul de afaceri a spus: "Putem merge in ambele sensuri linistit".

Intrebat in ce a constat sprijinul, Vintu a spus ca va face o declaratie de presa pe 7 decembrie.

"Il cunosc pe domnul Basescu si am avut o relatie de colaborare, pana la un moment dat, cand relatiile au incetat", a spus Vintu.

"Ne-am intalnit de cate ori a fost nevoie. De cate ori mi-a solicitat. Au fost momente cand am solicitat si eu , cand asolicitat si domnia sa", a spus Vintu, referitor la numarul de intalniri pe care le-a avut cu Basescu.

Cele mai citite

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...
Ultima oră
Pe aceeași temă