13 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Viitorul arată rău pentru Mircea Rednic, înfrângere cu Gaz Metan Mediaș

Unicul gol al meciului dintre Gaz Metan Mediaș și Viitorul Constanța a fost marcat în minutul 48 de Baco, gazdele reușind apoi să fragmenteze jocul și să păstreze până la final avantajul minim ce le-a adus trei puncte în plus în clasament.

„A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri pe care le-am făcut. După patru meciuri fără victorie ai probleme de încredere. Nu am jucat foarte bine, dar am jucat ca o echipă. Atitudinea a fost bună, aşa că sunt bucuros pentru că mi-am regăsit echipa.”, a spus la finalul meciului Jorje Costa, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș.

De partea cealaltă, Mircea Rednic a acuzat jocul distructiv al gazdelor după încrierea golului dar a sesizat și lipsa de inspirație a fotbaliștilor săi în fața porții adverse.

„Adversarii au întrerupt foarte mult jocul, aproape la fiecare fază cădea câte unul. Problema a fost însă la noi, din jumătate de ocazie au înscris. Noi am irosit multe situaţii, au trecut foarte multe mingi prin faţa porţii şi nu am fost acolo. Sunt în perioada în care evaluez lotul. Echipa suferă. Sper că după vacanţă şi după pregătire să reuşesc să pun lucrurile la punct şi să adunăm puncte.”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.

Ultima oră
Pe aceeași temă