16.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSportVIDEO Gabriel Oprea, UNPR: Am bătut palma cu Piedone şi după o...

VIDEO Gabriel Oprea, UNPR: Am bătut palma cu Piedone şi după o oră anunţa că va candida din partea USL

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marţi, la emisiunea “Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că deşi partidul pe care-l reprezintă s-a înţeles ca Piedone să renunţe la PC şi să intre în rândul progresiştilor, a fost dezamăgit să-l vadă pe edil anunţându-şi candidatura din partea USL.

Citeste si Umilit de Udrea, Gabriel Oprea contraatacă: “Am decis să avem candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală”

Invitatul a precizat că la o oră după ce UNPR s-a înţeles cu Cristian Piedone, l-a văzut pe acesta la televizor anunţându-şi candidatura din partea Opoziţiei.

“La momentul acela, aveam în Capitală doi primari, Onţanu şi Piedone. Am stabilit că intră în acest proiect nou, i-a plăcut foarte mult. Am bătut palma, ne-a privit în ochi, peste o oră l-am văzut la televizor”, a povestit Oprea.

Preşedintele executiv al UNPR a adăugat că deşi este prieten de 18 ani cu Cristian Piedone, acesta l-a dezamăgit profund arătând o lipsă de onoare majoră.

“Am fost dezamăgit în plan personal, vorbesc de onoare. Există varianta de a avea propriul candidat la PMB”, a încheiat Gabriel Oprea.

 

Cele mai citite

Se încing luptele pentru „șefia” Universității din Galați. Rector interimar, o fostă consilieră PSD

Bătălia pentru mandatul de rector al Universității de stat „Dunărea de Jos” din Galați a luat amploare și e pe punctul de a...

Executoare judecătorească, acuzată că și-a însușit peste 200.000 de lei

O executoare judecătorească din Suceava este acuzată că și-a însușit peste 200.000 de lei, bani obținuți din vânzarea unui imobil, pe care trebuia...

Percheziții în București la mafia permiselor. Procurorii au descins la 12

Percheziții de amploare în București la mafia permiselor. Sunt vizate persoane care falsificau fișele medicale pentru șoferii care solicitau reînnoirea permisului de conducere....
Ultima oră
Pe aceeași temă