25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportVIDEO Gabriel Oprea, UNPR: Am bătut palma cu Piedone şi după o...

VIDEO Gabriel Oprea, UNPR: Am bătut palma cu Piedone şi după o oră anunţa că va candida din partea USL

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marţi, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că deşi partidul pe care-l reprezintă s-a înţeles ca Piedone să renunţe la PC şi să intre în rândul progresiştilor, a fost dezamăgit să-l vadă pe edil anunţându-şi candidatura din partea USL.

Citeste si Umilit de Udrea, Gabriel Oprea contraatacă: „Am decis să avem candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală”

Invitatul a precizat că la o oră după ce UNPR s-a înţeles cu Cristian Piedone, l-a văzut pe acesta la televizor anunţându-şi candidatura din partea Opoziţiei.

„La momentul acela, aveam în Capitală doi primari, Onţanu şi Piedone. Am stabilit că intră în acest proiect nou, i-a plăcut foarte mult. Am bătut palma, ne-a privit în ochi, peste o oră l-am văzut la televizor”, a povestit Oprea.

Preşedintele executiv al UNPR a adăugat că deşi este prieten de 18 ani cu Cristian Piedone, acesta l-a dezamăgit profund arătând o lipsă de onoare majoră.

„Am fost dezamăgit în plan personal, vorbesc de onoare. Există varianta de a avea propriul candidat la PMB”, a încheiat Gabriel Oprea.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă