6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportVIDEO: Cariera plină de trofee a maestrului elvețian al tenisului Roger Federer,...

VIDEO: Cariera plină de trofee a maestrului elvețian al tenisului Roger Federer, s-a încheiat cu o înfrângere

Cariera plină de trofee a maestrului elvețian al tenisului Roger Federer s-a încheiat cu o înfrângere, vineri, după ce a pierdut alături de Rafa Nadal într-o seară emoționantă la Laver Cup.

Dar, pentru prima dată, rezultatul nu a contat, deoarece pe jucătorul elvețian l-au toropit emoțiile și a început să plângă.

“…și pentru mine chiar este ca o sărbătoare. Am vrut să mă simt exact așa la final de carieră și este exact ceea ce am sperat, așa că, mulțumesc. A fost minunat. A fost atât de distractiv, a fost uimitor. Vă mulțumesc tuturor. Am avut atât de mulți oameni care m-au încurajat, iar voi, cei care sunteți aici în seara asta, însemnați totul petru mine,” a spus Federer.

Finala Laver Cup a lui Federer a atras un public de 17.500 de persoane la O2 Arena din Londra.

De 20 de ori campion de Grand Slam s-a întors după mai bine de un an de absență pentru a juca într-un meci de dublu alături de Rafa Nadal – spaniolul cu care a împărțit una dintre cele mai captivante rivalități din tenis.

Însă cei doi au pierdut o confruntare împotriva americanilor Jack Sock și Frances Tiafoe.

Lacrimile au curs după meci, în timp ce pe teren a fost proiectat un montaj cu isprăvile lui Federer.

El a mulțumit familiei sale pentru sprijinul acordat în timpul carierei sale impresionante.

“…soția mea m-a sprijinit foarte mult și ar fi putut să mă oprească de foarte mult timp, dar nu a făcut-o. Ea m-a susținut în continuare și mi-a permis să joc, așa că, este uimitor. Vă mulțumesc.”

Nadal a plâns în timp ce marele său rival își lua un rămas bun emoționant.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România a învins Croația cu 26-24 în preliminariile EHF Euro 2024 la handbal feminin

Lorena Ostase a marcat miercuri nouă goluri, înlocuind-o cu succes pe Crina Pintea, retrasă de la naționala de handbal feminin. România a câștigat cu...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...
Ultima oră
Pe aceeași temă