15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta: Şeful ANAF este un exemplu de ”homo pedelistus”

Victor Ponta: Şeful ANAF este un exemplu de ”homo pedelistus”

Liderul PSD Victor Ponta îl cataloghează pe şeful ANAF, Sorin Blejnar, drept un exemplu de “homo pedelistus”, protejat de Elena Udrea pentru că ar fi “puşculiţa cu bani a partidului”, informează realitatea.net.

Ponta anticipează că Traian Băsescu “se va spăla pe mâini de Blejnar cum a făcut cu Monica Ridzi sau Dan Păsat”.

Preşedintele social-democraţilor a comentat pe blogul personal o intervenţie la Realitatea TV din 10 februarie a lui Sorin Blejnar. “Pentru cei care nu ştiu deja, Blejnar este protejatul lui Falcă de la Arad, primul secretar de stat – şef de agenţie numit de Emil Boc în dimineaţa în care a intrat pentru prima dată în biroul de premier, cel despre care toţi pedeliştii spun că este puşculiţa cu bani a Partidului, unde se strâng şpăgile de la vămi, de la rambursările de TVA, importurile ilegale de fructe, legume, flori, ţigări, alcool, produse petroliere etc”, spune liderul PSD.

Social-democratul susţine că Blejnar este faimos printre colegii săi pentru faptul că ar produce pentru PDL şi 5 milioane de euro pe lună.

Liderul PSD comentează că “nebunul” Blejnar este acum prins “la înghesuială în special din cauza francezilor şi nemţilor care l-au atacat pe “Regele Băse” cu corupţia şi crima organizată”.

Ponta mai susţine că, dacă nu va exista o altă soluţie, “Regele şi Regina se vor spăla pe mâini şi de el cum au făcut cu Ridzi, Păsat, Videanu şi mulţi alţii care au fost buni până la un punct, dupa care în stil clasic – peste bord (sau la DNA)!”.

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, şi liderul PSD Victor Ponta au avut joi seară o dispută în cadrul unei emisiuni Realitatea TV. Astfel, şeful ANAF a susţinut că Ponta ar fi obţinut o serie de sponsorizări din partea unei societăţi pe care nu le-a declarat, precizând că ar fi aflat acest lucru de pe internet, la rândul său social-democratul replicându-i că “vorbeşte prostii”.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă