13.6 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportVictor Ponta o provoacă la luptă pe Elena Udrea: Este binevenită să...

Victor Ponta o provoacă la luptă pe Elena Udrea: Este binevenită să candideze la Târgu-Jiu

Preşedintele PSD, Victor Ponta,o provoacă pe Elena Udrea să candideze împotriva sa în 2012 pentru un nou mandat de deputat de Gorj.

“Doamna Udrea este binevenită la Târgu-Jiu să candideze, sunt convins că va fi o competiţie electorală interesantă, dar mi-e că se răzgândeşte până la anul”, a spus liderul PSD, la Târgu-Jiu, despre Elena Udrea, aleasă deputat în 2008 în Colegiul nr. 25 din Bucureşti.

Ponta, aflat la al doilea mandat de deputat de Gorj, a negat astfel informaţiile că la anul s-ar pregăti să candideze într-un alt judeţ. 

“Voi candida în 2012 pe colegii, dar nu ştiu dacă voi mai fi ales. Nu am spus că voi fi din nou deputat pentru că nu ştiu, e decizia oamenilor din Târgu-Jiu şi din Gorj, dacă mă vor vota pentru al treilea mandat. Dar nu este asta niciun fel de schimbare sau surpriză. A, îmi aduc aminte că a fost pe aici un domn, domnul Igaş, cel cu probleme cu bacalaureatul, care vă spunea nu ştiu ce (că Victor Ponta nu va mai candida pentru un nou mandat în judeţul Gorj – n.r.). V-am rugat să nu îl luaţi în serios şi sunt convins că nu l-aţi luat în serios”, a spus Ponta, citat de Agerpres.

“La Bucureşti deja se ştie că domnul Victor Ponta nu va mai candida în Gorj. Domnul Adrian Năstase încearcă să-l aducă mai aproape de el, să-l poată supraveghea mai bine şi i-a creionat deja un colegiu mai aproape de el. Faptul că Ponta nu va mai candida în Gorj e un semnal. De bine”, declara, în martie, ministrul Administraţiei şi Internelor Traian Igaş.

 

 

Cele mai citite
00:01:01

Iulia Navalnaya cere predarea cadavrului soțului ei

Iulia Navalnaya, văduva regretatului lider al opoziției ruse Alexei Navalny, a cerut sâmbătă autorităților ruse să elibereze cadavrul acestuia pentru înmormântare și l-a acuzat...

Von der Leyen salută rezistența ucraineană, la Kiev

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a salutat astăzi "rezistenţa extraordinară a poporului ucrainean", la sosirea sa la Kiev, la fix doi ani...

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă