24.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta: Depunem o moţiune de cenzură până pe 25 martie

Victor Ponta: Depunem o moţiune de cenzură până pe 25 martie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că Uniunea Social-Liberală va depune doar o moţiune de cenzură împotriva Guvernului în această sesiune parlamentară, lăsând să se înţeleagă că USL nu va acţiona pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu până atunci, informează Mediafax.

“O moţiune de cenzură sută la sută vom depune în această sesiune. Avem dreptul la o singură moţiune de cenzură într-o sesiune parlamentară. Împreună cu Crin Antonescu, în cadrul USL, vom stabili momentul cel mai bun”, a declarat Ponta, răspunzând unei întrebări.

În ceea ce priveşte termenul avansat de Dan Voiculescu pentru suspendarea din funcţie a şefului statului, Victor Ponta a spus că pe 25 martie este ziua fiicei sale, Irina, şi că în acea zi nu vrea să facă politică.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Dan Voiculescu “este singura vulnerabilitate” a Uniunii Social-Liberale, formate din PSD, PNL şi PC.

“Domnul Dan Voiculescu, din păcate, este singura vulnerabilitate a Uniunii Social-Liberale, iar nimic nu îi face mai bine lui Traian Băsescu decât orice ieşire publică a lui”, a afirmat Ponta.

Ponta a mai spus că PSD îl va suspenda pe Traian Băsescu din funcţie nu când doreşte Dan Voiculescu, ci când şeful statului încalcă legea fundamentală.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a avansat data de 25 martie ca posibilă pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Cele mai citite

Motrenismul

În istoria Regatului român, probabil cea mai suveranistă perioadă din istoria poporului român, au existat mai multe curente de gândire: poporanismul, semănătorismul și trăirismul....

Trafic restricționat în anumite zone din București

Cu ocazia desfășurării mai multor evenimente în Capitală, Brigada Rutieră a anunțat că traficul rutier va fi restricționat în anumite zone. În zilele de sâmbătă...

Alertă în Orientul Mijlociu! Iranul ar putea lansa un atac asupra Israelului în acest weekend

Israelul se pregăteşte pentru un atac direct din partea Iranului în sudul sau nordul ţării în următoarele 24 sau 48 de ore, a declarat...
Ultima oră
Pe aceeași temă