28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportVictor Ponta: Depunem o moţiune de cenzură până pe 25 martie

Victor Ponta: Depunem o moţiune de cenzură până pe 25 martie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că Uniunea Social-Liberală va depune doar o moţiune de cenzură împotriva Guvernului în această sesiune parlamentară, lăsând să se înţeleagă că USL nu va acţiona pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu până atunci, informează Mediafax.

“O moţiune de cenzură sută la sută vom depune în această sesiune. Avem dreptul la o singură moţiune de cenzură într-o sesiune parlamentară. Împreună cu Crin Antonescu, în cadrul USL, vom stabili momentul cel mai bun”, a declarat Ponta, răspunzând unei întrebări.

În ceea ce priveşte termenul avansat de Dan Voiculescu pentru suspendarea din funcţie a şefului statului, Victor Ponta a spus că pe 25 martie este ziua fiicei sale, Irina, şi că în acea zi nu vrea să facă politică.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Dan Voiculescu “este singura vulnerabilitate” a Uniunii Social-Liberale, formate din PSD, PNL şi PC.

“Domnul Dan Voiculescu, din păcate, este singura vulnerabilitate a Uniunii Social-Liberale, iar nimic nu îi face mai bine lui Traian Băsescu decât orice ieşire publică a lui”, a afirmat Ponta.

Ponta a mai spus că PSD îl va suspenda pe Traian Băsescu din funcţie nu când doreşte Dan Voiculescu, ci când şeful statului încalcă legea fundamentală.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a avansat data de 25 martie ca posibilă pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Cele mai citite

Banca Mondială finanțează proiecte medicale, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Ciolacu

Banca Mondială finanțează în România proiecte medicale, de învățământ, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...

Rusia – Ucraina, ziua 844. România participă la Summit-ul de pace pentru Ucraina doar prin ministrul de Externe

Peste o sută de țări participă, în Elveția, la Summit-ul de pace pentru Ucraina, iar România este reprezentată la acest eveniment mondial doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă