20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportVictor Ponta anunță investiții la Brașov

Victor Ponta anunță investiții la Brașov

Premierul Victor Ponta a anunțat, joi, la deschiderea Târgului de Turism al României, investiții în infrastructura Brașovului.

„Urmează cinci ani de investiții în infrastructura Brașovului”, a spus premierul.

Citește și: Radiografia turismului românesc la începutul anului 2015: Cum a pierdut România 50 milioane de euro din lipsa voucherelor de vacanță

Întrebat despre rezolvarea problemelor de la Spitalul din Brașov, premierul a spus că acest lucru nu intră în atribuțiile sale, ci în cele ale Consiliului Județean.

„E o mare problemă de management acolo și cu siguranță ceea ce s-a întâmplat este scandalos și sperăm să nu se mai întâmple”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și: Șefii patronatelor de turism acuză ANT de neglijență

Cea de-a 33-a ediție a Târgului de Turism din România începe joi, la Romexpo. La conferința de presă în cadrul căreia a fost anunțată deschiderea târgului, șefii patronatelor de turism au anunțat pierderi mari cauzate de lipsa tichetelor și voucherelor de vacanțe. Cu aceeași ocazie, autoritățile din turism au semnalat neglijența Autorității Naționale pentru Turism (ANT) în cheltuirea banilor publici, au discutat potențialul turistic al României și au anunțat un plan de vacanță în București.

Hotelierii și agențiile de turism au anunțat reduceri între 10% și 30% pentru pachetele vândute la târg în anul 2015. La eveniment participă 260 de firme expozante, dintre care o treime este din străinătate.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă