12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportVictor POnta

Victor POnta

Ponta: Cea mai mare provocare în 2013 pentru Guvern va fi să-şi îndeplinească angajamentele luate

Premierul Victor Ponta le-a urat luni românilor să aibă un 2013 ,,mai prosper, cu mai multă solidaritate”, susţinând că pentru Guvernul României anul viitor va fi unul ,,plin de provocări”, cea mai mare dintre acestea fiind aceea de a-şi îndeplini angajamentele luate faţă de oameni.

„Guvernul României urează tuturor românilor să aibă un 2013 mai bun, mai prosper, un an cu mai multă solidaritate şi unitate. Românii merită mai mult decât au avut în ultimii ani, iar statul român este dator să fie mai eficient, mai corect, mai puternic şi mai onest cu cetăţenii săi. Pentru Guvernul României anul 2013 va fi unul plin de provocări, cea mai mare dintre toate fiind aceea de a-şi îndeplini angajamentele luate şi de a sprijini românii în aceste vremuri dificile”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului remis luni NewsIn.

Premierul a precizat că ţara a depăşit un an al ,,conflictelor şi al victoriei împotriva trecutului”, iar acum avem şansa să construim în 2013 ,,o nouă Românie” în care să reparăm ceea ce s-a greşit în ultimii ani.

,,Am depăşit un an al conflictelor şi al victoriei împotriva trecutului. Avem şansa de a începe să construim, în 2013, o nouă Românie, în care să reparăm ce s-a greşit în ultimii ani, în care să dăm românilor mai multe motive de mândrie şi de încredere, şi în care să conteze mai mult corectitudinea, bunul simţ şi dreptatea. Traversăm împreună o perioadă grea încă, dar solidaritatea românilor s-a simţit în aceşti ani poate mai mult ca oricând. În anul care vine este datoria noastră să dăm un sens speranţelor pe care românii şi le-au clădit în 2012 şi să ne ridicăm la înălţimea încrederii primite”, se mai arată în documentul amintit.

,,La cumpăna dintre ani, transmitem tuturor românilor urări de sănătate şi fericire, precum şi cele mai calde gânduri de bine, în perspectiva unui 2013 pe care ni-l dorim cu toţii mai bun”, a punctat primul ministru, Victor Ponta.

Cele mai citite

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani!...

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă