18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportVicepreşedintele UNPR, Lavinia Şandru, desemnată Femeia Anului 2011 în Politică

Vicepreşedintele UNPR, Lavinia Şandru, desemnată Femeia Anului 2011 în Politică

Vicepreşedintele UNPR Lavinia Şandru a fost desemnată Femeia Anului 2011 în Politică, la cea de-a VIII-a ediţie a Galei Femeilor de Succes, organizată pentru decernarea premiilor celor mai importante personalităţi feminine ale anului, informează un comunicat al UNPR citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, Lavinia Şandru a câştigat competiţia la categoria ”Politică” unde au fost nominalizate unsprezece doamne reprezentative în politica românească, din toate partidele.

Vicepreşedintele UNPR a primit Premiul Publicului şi Juriului pentru ”Cea mai activă personalitate feminină în politică”.

”Sunt foarte mândră că am câştigat această distincţie şi deşi sunt în politică de foarte multă vreme, am obţinut un astfel de premiu numai după ce am intrat în echipa UNPR”, a declarat Lavinia Şandru.

Evenimentul, aflat la cea de a opta ediţie, a fost organizat de Fundaţia Internaţională Mihai Eminescu, iar juriul care a declarat câştigătoarele dintre numeroasele femei nominalizate, a fost prezidat de Felicia Filip.

Câştigătoarea premiului la categoria ‘Învăţământ’ a fost desemnată fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, care a apreciat că unul dintre ingredientele succesului profesional îl reprezintă pasiunea.

Juriul prezidat de Soprana Felicia Filip a desemnat-o pe Simona Gherghe ca fiind una dintre cele mai active femeie de televiziune, în timp ce Diana Enache a fost aleasă “femeia anului” la categoria ‘Prezentatoare de ştiri’.

Distincţia la categoria ‘Popularitate’ a fost adjudecată de realizatoarea de televiziune Gabriela Firea, care a ţinut să precizeze că nu s-a considerat niciodată cea mai bună, “ci una dintre cele mai bune”.

Printre câştigătoarele Galei “Femei de succes 2011” s-au mai aflat Stela Popescu (categoria Actorie), Monica Pop (Sănătate), Maria Grapini (Afaceri), Elena Merişoreanu (Muzică populară), Crina Zancu (Muzică cultă), Andra (Muzică – Tinere talente), Ruxandra Dragomir (Sport), Prinţesa Lia (Eleganţă şi Diplomaţie), Doina Levinza (Modă).

Gala Femeilor de Succes aduce în atenţia publicului femei de succes din România, care excelează în diferite domenii profesionale: politică, afaceri, sănătate, justiţie, cultură, televiziune, diplomaţie, sport, modă, actorie, muzică

Cele mai citite

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...
Ultima oră
Pe aceeași temă