19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportVedeţi cine îi "doreşte" lui Traian Băsescu să fie bolnav

Vedeţi cine îi „doreşte” lui Traian Băsescu să fie bolnav

Jurnalistul Stelian Tănase a afirmat, într-un interviu acordat ziarului Ring, că ştie „din mai multe surse” că preşedintele Traian Băsescu ar fi bolnav. Stelian Tănase a citat mai multe surse din „zona Cotroceni”, dar a precizat că nu poate spune mai multe pentru că „nimeni nu are o dovada certă”.

Administraţia prezidenţială a ţinut să contrazică afirmaţiile jurnalistului. Într-o intervenţie la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, a caracterizat afirmaţiile lui Stelian Tănase drept „ridicole”. Turcan a completat chiar că, de fapt, ar reprezenta o „dorinţă personală” a jurnalistului ca Traian Băsescu să fie bolnav.

„Dumneavoastra suferiţi foarte mult pentru că domnul preşedinte este sănătos. Este perfect sănătos şi în actualul sistem constituţional. Dacă domnia sa ar avea o problemă de sănătate ar fi imposibil ca presa să nu afle”, a subliniat Valeriu Turcan.

Acesta a ţinut chiar să fie ironic şi să afirmă că ştie el de la un apropiat al lui Stelian Tănase că jurnalistul „suferă de o boală des întâlnită, îi plac banii”.

În interviul acordat pentru Ring, Tănase a fost întrebat „Ce se mai ştie despre sănătatea preşedintelui?”.

„Ştiu din mai multe surse că este bolnav. Ba nu mai bea, ba nu doarme, ba ia medicamente cu pumnul, dar cine poate să verifice aşa ceva? Eu privesc cu circumspecţie asemenea veşti, deşi el este un băutor de cursă lungă din cauza tinereţii lui zbuciumate pe valuri”, a declarat Stelian Tănase.

Recent, tot Stelian Tănase lansase zvonul că Traian Băsescu s-ar pregăti să-l numească premier pe omul de afaceri Dinu Patriciu. Adică acelaşi personaj pe care preşedintele îl numise în trecut „mogul” şi pe care l-a acţionat în judecată după episodul cu secvenţa video cu presupusa lovire a unui minor. Traian Băsescu a respins ferm varianta lui Stelian Tănase.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă