12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportVanghelie: Oprescu ar putea fi susţinut de USL ca primar general

Vanghelie: Oprescu ar putea fi susţinut de USL ca primar general

Sorin Oprescu poate fi susţinut de USL, dacă sondajele îl vor arăta ca favorit în rândul bucureştenilor şi a confirmat că, pentru primăriile de sectoare, va exista paritate între PSD şi PNL, a explicat vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie, în cadrul unei emisiuni televizate, relatează NewsIn.

“În cazul în care sondajele arată că Sorin Oprescu este văzut cel mai bine de bucureşteni, evident că poate fi una din variante, să fie susţinut de USL. (…) În cazul în care în sondaje va ieşi, evident că va fi susţinut”, a spus Vanghelie la Reaqlitatea TV, precizând că acum are o relaţie “foarte bună” cu primarul Capitalei şi colaborează atât administrativ, cât şi politic.

În ceea ce priveşte cele şase sectoare, Vanghelie a spus că în USL va fi paritate, fiecare partid urmând să aibă candidaţi pentru trei sectoare, ce vor fi desemnaţi în urma sondajelor.

El a menţionat şi că, în privinţa Sectorului 5, nu există nimeni în România care să-i poată lua locul ca primar. De altfel, Vanghelie a reiterat că, şi în cadrul conducerii PSD Bucureşti, are locul său, pe care nu i-l poate lua nimeni, povestind ceea ce i-a spus un tânăr, la o “cafenea politică”, anume că nu se poate “să schimbăm un buldozer cu un burghiu”.

Pe de altă parte, întrebat dacă este de părere că ministrul Elena Udrea va candida pentru primăria Bucureşti, Vanghelie a răspuns că nu şi a adăugat că PDL nu are un candidat în acest moment care să poată câştiga alegerile pentru Capitală.

Cele mai citite

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă