19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportVanghelie: M-am simţit jignit de schimbarea de la PSD Bucureşti

Vanghelie: M-am simţit jignit de schimbarea de la PSD Bucureşti

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a afirmat astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate,că s-a simţit „jignit şi supărat” de schimbarea sa din funcţia de lider al organizaţiei de Bucureşti, însă doreşte să candideze din nou în septembrie, când ar putea fi organizate alegeri în filială, relatează NewsIn

Vanghelie a fost întrebat dacă mai este preşedinte al organizaţiei Bucureşti şi care este situaţia sa actuală în PSD, primarul Sectorului 5 explicând, la Realitatea TV,  că s-au înţeles greşit multe lucruri în legătură cu organizarea Biroului de Coordonare la PSD Bucureşti, însă această situaţie nu îl deranjează şi nu îl afectează „în mod deosebit”, deşi a recunoscut că s-a simţit „jignit”.

„M-am simţit jignit şi supărat, dar am depăşit această etapă, am foarte multe lucruri de făcut (..) E evident că nu vedeam poate sensul, dar eu cred că pe fond până la urmă ceea ce face un om şi capacitatea sa de muncă nu poate să-i ia nimeni. Din acest punct de vedere, eu sunt în continuare acelaşi”, a spus Vanghelie.

Social-democratul a adăugat că, în acest moment, în cadrul Biroului de Coordonare al PSD Bucureşti, are „calitatea de Marian Vanghelie”, ca om care a făcut foarte multe în partid, şi intenţionează să candideze din nou pentru şefia organizaţiei când vor fi organizate alegeri.

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat, pîn 27 iunie, că, în urma deciziei CEx, pentru perioada preelectorală va conduce un Birou de Coordonare a PSD Bucureşti, din care fac parte Corina Creţu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă