12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportVal de excluderi din PD-L Constanta

Val de excluderi din PD-L Constanta

Excluderea din PD-L de catre filiala constanteana a 13 membri (printre care un consilier judetean, un consilier local si primarul orasului Ovidiu), decisa luni seara, dar si propunerea transmisa Biroului Permanent National privind excluderea din partid a deputatului Stelian Dutu au generat un val de proteste. Liderul interimar al PD-L Constanta, Ion Popescu, a acuzat "activitatea subversiva, care a devenit de notorietate, a lui Stelian Dutu. Dumnealui alearga prin judet si strange semnaturi, incita lumea la revolta, ii pacaleste ca, de fapt, vrea sa valideze BPJ". Popescu l-a acuzat pe Dutu si de faptul ca se afla in spatele convocarii CCJ-ului pe data de 2 august, spunand ca el crede ca fostul lider al democrat-liberalilor constanteni vrea sa plece din partid cu mai multi primari ai PD-L.

 

In replica, Dutu l-a acuzat pe Ion Popescu de faptul ca decimeaza partidul, iar actualul BPJ n-ar tine legatura cu oamenii din teritoriu si nu stie starea de spirit a organizatiilor locale din judetul Constanta. El a anuntat ca, indiferent daca va fi exclus sau nu din partid, doreste sa candideze ca independent la alegerile parlamentare. Replica nu a mai venit din partea coordonatorului Elena Udrea, ci din partea vicepresedintelui PD-L Valeriu Stoica. Referindu-se la ultimele evolutii din filiala Constanta, Stoica a afirmat ieri ca actiunile "unui grup care se situeaza deja in afara partidului" de obstructionare a consolidarii acestei organizatii sunt de neacceptat. "In nici un caz nu se va accepta ca o grupare care se situeaza deja in afara partidului sa impiedice consolidarea filialei judetene Constanta. Cine are urechi de auzit aude", a spus Stoica.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă