13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportUSL îi dă în judecată pe Udrea, Videanu şi Liviu Negoiţă. Află...

USL îi dă în judecată pe Udrea, Videanu şi Liviu Negoiţă. Află de ce!

USL anunţă că îi va acţiona în judecată pe Elena Udrea, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă, după ce lideri ai PDL au afirmat că Robert Negoiţă, candidatul Uniunii la Primăria Sectorului 3, este numit proxenet de o parte a presei, acuzându-l că îl monitorizează pe contracandidatul său de la PDL, potrivit Mediafax.

“Agresivitatea fără precedent a căpeteniilor portocalii Elena Udrea, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă la adresa candidatului USL pentru Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, arată disperarea cu care aceştia se agaţă de putere. În loc să atace cu înverşunare şi fără urmă de moralitate, mai bine ar fi apărat drepturile cetăţenilor români şi nu ar fi permis tăieri abuzive şi aberante de salarii şi pensii”, se arată într-un comunicat al USL.

Potrivit comunicatului, atacurile PDL sunt motivate de faptul că “Liviu Negoiţă a transformat Sectorul 3 într-o afacere personală şi de partid”, bugetul primăriei acestui sector fiind transformat “în principala sursă de finanţare a PDL”, acesta fiind “surprins că, pentru prima oară, toate aceste detalii sunt aduse la cunoştinţa publicului”.

“Doamna Elena Udrea, preşedinte al PDL Bucureşti şi prietenă intimă cu domnul Liviu Negoiţă, îşi joacă, în Sectorul 3, influenţa şi puterea pe care o are astăzi în PDL. Opţiunea pentru Liviu Negoiţă este o opţiune pentru Elena Udrea”, susţine USL.

Un alt motiv al atacurilor PDL este, în opinia USL, faptul că Adriean Videanu, prezentat drept “naşul şi partenerul de afaceri al lui Liviu Negoiţă, precum şi unul din principalii finanţatori ai PDL”, este “profund interesat de prezervarea structurilor oculte de finanţare pentru grupul său de interese”.

USL lansează atacuri şi asupra altor membri marcanţi ai PDL, pe Silvian Ionescu numindu-l “fost ofiţer de Securitate”, iar pe Răzvan Murgeanu “fost informator al Securităţii”, şi anunţă că a decis să facă plângeri penale pentru calomnie.

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Robert Negoiţă, candidatul USL la Sectorul 3, numit “proxenet” de o parte a mass-media, duce o campanie în care îl monitorizează 24 de ore din 24 pe primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă (PDL).

La rândul său, purtătorul de cuvânt al campaniei PDL, Traian Ungureanu, a spus că la Sectorul 3 există o mare presiune făcută de Robert Negoiţă care a transformat campania electorală “în cea mai abjectă campanie desfăşurată vreodată în România”.

El a adăugat că Robert Negoiţă foloseşte toate “metodele de tip de mafiot şi de tip interlop”, începând cu plimbatul pensionarilor cu autocarele.

Cele mai citite

CNAIR va prelua de la Primăria Lugoj construirea unui nou rutier pe centura orașului

CNAIR va construi cu fonduri europene un nod rutier pe DN 6 Centura Lugoj la intersecția cu DJ 680 (lângă producătorul de piese auto...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

O rachetă rusească a rănit doi copii și trei adulți la Harkov

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un atac aerian asupra oraşului Harkov. O rachetă lansată de ruşi a lovit o zonă rezidenţială....
Ultima oră
Pe aceeași temă