25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportUngureanu: Dacă un alt candidat al dreptei va sta mai bine în...

Ungureanu: Dacă un alt candidat al dreptei va sta mai bine în sondaje, îl sprijin

Preşedintele partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, miercuri seară, la B1 TV, că ar susţine un alt candidat al dreptei la prezidenţiale, dacă ar fi mai bine poziţionat în sondaje decât el.

Citeşte şi: Dreapta se pregăteşte pentru un nou eşec în 2014

Totodată, Mihai Răzvan Ungureanu a arătat că formaţiunile de dreapta trebuie să se unească şi să câştige alegerile prezidenţiale.

„Ne dorim un mare partid pe centru dreapta? Răspunsul este clar „Da”. Şi dacă îl întrebaţi pe domnul Blaga şi dacă îl întrebaţi pe domnul Tomac, dacă mă întrebaţi pe mine, o să vă răspundem la fel: dorim un mare partid de centru-dreapta. Trebuie să ştii şi la ce renunţi în momentul în care te pregăteşti pentru o fuziune într-un partid mare. Şi când eşti mare trebuie să înveţi să renunţi la mult, când eşti mic ai de renunţat la mai puţine”, a declarat Ungureanu, într-o emisiune difuzată de B1 TV.

Citeşte şi: Predoiu: Boc poate fi candidat PDL la Preşedinţie

Fostul premier a arătat că, dacă un alt candidat al dreptei s-ar poziţiona mai bine în sondajele pentru alegerile prezidenţiale, l-ar sprijini. În acest sens, Ungureanu l-a dat exemplu pe prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi a afirmat că l-ar sprijini „fără rezerve”: „Îmi doresc să existe un candidat al dreptei care să aibă şanse reale de a ajunge în turul al doilea. Credeţi că nu ar putea exista tandemul Ungureanu – Predoiu?. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă