Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UEFA consultă azi președinții federațiilor de fotbal europene

UEFA ar putea amâna până în 2021 Campionatul European de Fotbal din acest an!

UEFA va organiza marţi o videoconferinţă, în contextul pandemiei COVID-19, la care vor participa toţi preşedinţii celor 55 de federaţii naţionale europene.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2020 - 10:40

Campionatul European de Fotbal ar putea fi amânat pentru 2021, măsura urmând să fie luată de UEFA pentru ca toate campionatele să se poată încheia până la 30 iunie.

Potrivit presei spaniole, o altă opţiune ar fi ca Euro să se dispute în decembrie, însă această posibilitate nu este agreată de multe federaţii.

Evenimentul din această vară ar trebui organizat în 12 oraşe gazdă, în perioada 12 iunie - 12 iulie, inclusiv Bucureşti.

Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatele europene au fost suspendate, la fel ca Liga Campionilor şi Liga Europa.

UEFA va organiza marţi o videoconferinţă, în contextul pandemiei COVID-19, la care vor participa toţi preşedinţii celor 55 de federaţii naţionale europene, un reprezentant al sindicatului jucătorilor, FIFPRO, precum şi conducerile European Club Association şi The European Leagues.

Comentarii

loading...