25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSportUdrea: Moţiunea e fără şanse, colegii din opoziţie sunt deja la tăierea...

Udrea: Moţiunea e fără şanse, colegii din opoziţie sunt deja la tăierea porcului

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi PNL este una fără şanse, ea precizând că aceasta nu este susţinută nici măcar de parlamentarii opoziţiei, care sunt deja plecaţi la tăierea porcului, scrie Mediafax.

“E o moţiune fără şansă. Nici măcar opoziţia nu a venit să şi-o susţină. Probabil că mulţi colegi din opoziţie sunt deja la tăierea porcului. Dar asta este, ne facem datoria şi stăm să se termine dezbaterile”, a spus Elena Udrea.

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale a ieşit, joi, din sala de plen, unde se citise textul moţiunii de către reprezentantul PSD şi începuse răspunsul premierului Emil Boc, pentru a fi colindată de un grup de colindători din Buzău, satul Smeeşti, adus de deputatul PDL Cezar Preda.

Şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru dezbaterea moţiunii de cenzură “După 22 de ani, democraţia este în pericol” a început. Şedinţa este condusă de către preşedintele Camerei, Roberta Anastase.

La şedinţă asistă premierul Emil Boc şi membri ai Cabinetului, iar 262 de parlamentari şi-au înregistrat prezenţa.

În sala de plen, parlamentari ai opoziţiei poartă banderole tricolore. De asemenea, aceştia au steguleţe tricolore cu gaură în mijloc şi afişe pe care scrie “Libertate”.

Moţiunea de cenzură intitulată “După 22 de ani, democraţia este în pericol” a fost depusă de USL ca urmare a angajării răspunderii Guvernului pe legea comasării alegerilor, pentru aprobare fiind necesare 234 de voturi, grupurile PSD şi PNL totalizând însă doar 215 parlamentari.

Moţiunea de cenzură “După 22 de ani, democraţia în pericol”, dezbătută şi votată în plenul Parlamentului

Cele mai citite

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad – de la rectorul plagiator, la rectorul student

Alegerile pentru funcția de rector al Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad au înregistrat o premieră mondială: un student a ajuns rector. După...

Momente de groază în Turcia. Un mort și 10 răniți, după ce o telecabină s-a prăbușit

O persoană a murit și alte 10 au fost rănite în provincia Antalya din sudul Turciei, după ce o cabină de telecabină s-a lovit...
Ultima oră
Pe aceeași temă