8 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportUdrea l-a numit "trădător" pe Stănişoară

Udrea l-a numit “trădător” pe Stănişoară

Elena Udrea l-a numit “trădător”, miercuri, la Buzău, pe fostul prim-vicepreşedinte PDL Mihai Stănişoară, criticând în termeni duri migrarea acestuia de la PDL la PNL şi spunând că nu-i găseşte scuze, potrivit Mediafax.

Elena Udrea a fost prezentă, miercuri, la Buzău, unde şi-a prezentat moţiunea cu care speră să câştige alegerile în PDL, în faţa a circa 50 de membri de partid, ea declarând ulterior, într-o conferinţă de presă, că nu găseşte scuze, şi nici explicaţii pentru gestul la care a recurs Mihai Stănişoară plecând la PNL.

“Regret că a ales să facă acest pas. Era prim-vicepreşedintele, un om care pentru partid conta câtă vreme partidul l-a susţinut ca ministru, a fost şef de comisie, i s-a oferit funcţia de lider de grup la Camera Deputaţilor, partidul l-a recompensat mereu. Faptul că a ales, în ciuda susţinerii de care s-a bucurat de la PDL, în ciuda statutului pe care-l avea, să plece la cei pe care-i considera adversari arată calitatea umană a domnului deputat”, a declarat Elena Udrea la Buzău.

Udrea a adăugat că, după gestul la care a recurs, Mihai Stănişoară va fi privit întptdeauna în PNL ca un trădător, cu neîncredere şi cu suspiciuni că în orice moment ar putea trăda din nou.

Elena Udrea a precizat că aşa se întâmplă şi cu Sorin Frunzăverde, care de asemenea a plecat la PNL, dar care nu s-ar adapta în noua formaţiune.

“N-am ştiut că domnul Stănişoară pleacă la PNL. Îi critic categoric pe cei care aleg să trădeze partidul atunci când se află în dificultate. Un trădător e tratat ca atare oriunde s-ar duce, când trădezi partidul. Oamenii se uită cu neîncredere pentru că în orice moment poţi face din nou asta. Nici Frunzăverde nu e recunoscut în PNL cum era recunoscut ca un lider important în PDL. Era privit cu neîncredere, izolat în PNL, probabil că asta se va întâmpla şi cu Stănişoară. Pentru PNL el arată acum ca un trofeu, nouă ne-au mai plecat lideri, dar cu siguranţă Stănişoară nu va fi respectat în PNL cum a fost în PDL”, a conchis Elena Udrea.

Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, a trecut la PNL spunând că acest partid este singurul care “poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România”.

Stănişoară a mai spus că pentru el “PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul”.

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 – 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

Cele mai citite

Inspectorii ANAF primesc statut special și vor fi înarmați

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va fi reorganizată, iar după această procedură, inspectorii de la Antifraudă Fiscală vor avea un statut special și...

Valeriu Stoica crede că lista comună PNL-PSD la europarlamentare dezavantajează PNL

Era mult mai bine ca PNL și PSD să candideze separat la alegerile europarlamentare, declară la RFI fostul președinte liberal Valeriu Stoica, conform rfi.ro.În...

Primăria condusă de Clotilde Armand, nereguli financiare de circa 140 mil. euro. Curtea de Conturi dezvăluie jaful din Sectorul 1. DOCUMENT

Plăți nejustificate, bani ascunși prin conturi, erori de procedură, contracte încheiate ilegal și lipsa acțiunii pentru recuperarea unor drepturi financiare se numără printre neregulile...
Ultima oră
Pe aceeași temă