19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportUdrea: Faţă de Blaga, eu am altă strategie, nu cer semnături pe...

Udrea: Faţă de Blaga, eu am altă strategie, nu cer semnături pe relaţii personale

Elena Udrea a declarat că, în privinţa candidaturii la preşedinţia PDL, ea are, spre deosebire de Vasile Blaga, o altă strategie, care înseamnă un alt mod de a face politică, şi anume să obţină susţinerea membrilor de partid pe viziunea sa, şi nu să ceară semnături pe baza relaţiilor personale,  potrivit Mediafax.

„Eu, spre deosebire de domnul Blaga, am avut o altă strategie, care înseamnă şi un alt mod de a face politică, şi anume am considerat că susţinerea pe moţiunea pe care o prezint trebuie să fie cu adevărat o susţinere pentru viziunea mea pentru PDL, şi nu o susţinere legată de persoană”, a precizat Udrea, duminică, la depunerea candidaturii sale la preşedinţia PDL.

„Dacă rogi colegii să semneze o hârtie şi nu le prezinţi moţiunea înainte înseamnă că semnătura lor nu este pe viziune, ci pe o relaţie personală, bazată pe o rugăminte la care dau curs”, a adăugat Udrea.

Ea a mai spus că îşi doreşte ca susţinerea să o aibă de la liderii de organizaţii, dar mai ales de la baza partidului şi să fie „pe viziune, şi nu legată de Elena Udrea”.

Citeşte şi: Elena Udrea, la depunerea candidaturii: „Nu voi pierde această bătălie”

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă