19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportUdrea: După alegeri, scorul adunat al PDL şi UNPR ar putea conduce...

Udrea: După alegeri, scorul adunat al PDL şi UNPR ar putea conduce la majorităţi în Consiliile locale

Scorul adunat al PDL şi UNPR după alegeri ar putea să ducă la formarea de majorităţi în Consiliile locale sau în Consiliul general al Capitalei, a afirmat, duminică preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, citata de Agerpres.

Ea a afirmat că „cele două partide rămân în continuare în Coaliţie”, după ce PDL a decis va avea pentru Capitală candidaţi proprii.

„Nu ştiu de ce ar putea să fie în pericol. Coaliţia de guvernare funcţionează. Se bazează pe o experienţă de doi ani. Am trecut prin momente dificile când am luat decizii dificile din punct de vedere electoral, care erau decizii corecte, dar care puteau provoca nemulţumirea cetăţenilor. Deci nu văd de ce astăzi Coaliţia ar fi sensibilă. Rămânem în continuare coaliţie la guvernare, rămânem şi la Bucureşti într-un parteneriat care nu neapărat trebuie formalizat într-o alianţă electorală. sunt foarte multe lucruri de făcut pe care le putem face împreună”, a pus Udrea.

Ea a subliniat că „UNPR, aliatul la guvernare, a înţeles necesitatea luării acestor măsuri (n.r. de austeritate), care în nici un caz nu au fost măsuri pentru sărăcirea populaţiei”.

‘Au fost măsuri prin care împreună am reuşit să ajutăm România să depăşească momentele cele mai dificile create de criza economică prin care am trecut cu toţii’, a afirmat Elena Udrea.

Preşedintele UNPR Bucureşti, Neculai Onţanu, a declarat sâmbătă că sunt câteva dificultăţi importante în încheierea unui acord cu PDL.

”Sunt câteva dificultăţi importante în încheierea unui acord cu PDL şi anume dificultăţi ideologice – UNPR este un partid de centru – stânga, iar PDL se defineşte tot mai mult ca un partid de dreapta care, prin politicile sale a dus în ultima perioadă la sărăcirea populaţiei, fără a lua măsurile necesare compensatorii, deşi UNPR a cerut acest lucru în nenumărate rânduri, mai ales pentru persoanele cu pensii şi salarii mici’, a spus Onţanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă