25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportUdrea, despre stenogramele Păsat: Ce treabă am eu cu ce vorbesc alţii...

Udrea, despre stenogramele Păsat: Ce treabă am eu cu ce vorbesc alţii despre mine la telefon?

Într-o postare de pe blogul său, intitulată „Nici o zi fără mine!”, Elena Udrea critică modul în care numele său a fost asociat cu cazul Păsat. Ministrul Dezvoltării spune că nu poate controla ce vorbesc alţii despre ea, iar unele emisiuni încearcă să manipuleze informaţiile.

„Mi s-a comunicat cum au reuşit cei de la Vîntu să mă aibă şi de data asta subiect, asociindu-mă cu cazul deputatului Păsat. Într-o discuţie cu nu ştiu cine, a cărui înregistrare transcrisă a ajuns în exclusivitate(!) la Realitatea, după cum chiar ei se lăudau, Păsat se referea la mine şi la alţi lideri PDL, afirmând sau sugerând că avem o relaţie mai mult decât colegială, una prin care ar fi putut să obţină sprijin preferenţial de la mine pentru nu ştiu ce proiect în domeniul agrementului. Motiv pentru această televiziune să facă dezbateri o zi întreagă despre prezenţa Elenei Udrea în dosarul respectiv”, povesteşte Udrea.

Elena Udrea spune că atunci nu a reacţionat la declaraţiile mincinoase, iar singurul lucru pe care l-a făcut a fost de a transmite un comunicat în care se preciza că ministerul nu finanţa nici un proiect de dezvoltare a turismului pe zona Giurgiu.

„Abia pe seară am aflat că povestea a fost tratată la mai toate emisiunile Realităţii. Ce manipulare! Ce treaba am eu cu ce vorbesc alţii despre mine la telefon? Ca ministru, deputat, preşedinte de organizaţie şi nu în ultimul rând ca persoană, primesc în audienţă, mă întâlnesc şi cunosc mii de persoane. Am o mulţime de colegi, cum este şi Păsat, amici, cunoştinţe, rude. Adăugaţi la aceştia oamenii care pur şi simplu, fără să fi schimbat două vorbe cu mine, fără să mă fi întâlnit vreodată ori chiar fără să mă cunoască, mă pomenesc în diferite ocazii în discuţiile lor. O să ajungem la un număr uriaş de situaţii probabile în care numele meu este folosit”, explică ministrul.

În postarea făcută, Elena Udrea mai spune că stenogramele au fost un prilej pentru ca unii membrii PDL, inclusiv ea să fie „târâţi nejustificat în scandaluri legate de justiţie”. 

„Şi uite aşa ajungem iar la marea problemă pe care o avem astăzi cu nerespectarea dreptului constituţional al persoanei la imagine, la demnitate şi onoare. Iar unii, care s-au perfecţionat în tehnica manipulării, cum sunt Vîntu şi Voiculescu, ştiu cum să folosească astfel de situaţii”, mai scrie Udrea.

În dosarul deputatului PDL Dan Păsat întocmit de Direcţia Naţională Anticorupţie apar nume importante din PDL, printre care cel al ministrului Elena Udrea. Aceste documente arată că Păsat vroia să se folosească  de poziţia ocupată în partid pentru construirea unui parc de distracţii din fonduri europene, pe propriul teren. În dosar apare şi o discuţie a deputatului PDL în care este pomenit numele Elenei Udrea. Se pare că Păsat încerca să o convingă pe aceasta să aprobe construcţia parcului de distracţii.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă