21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportUdrea, despre remaniere: Cred că este un Cabinet bun, însă întotdeauna este...

Udrea, despre remaniere: Cred că este un Cabinet bun, însă întotdeauna este loc de mai bine

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, apreciază că actualul Guvern este unul bun, dar că „întotdeauna este loc de mai bine”, şi spune că premierul Emil Boc va anunţa miercuri seara poziţia sa privind funcţionarea Guvernului şi activitatea miniştrilor.

„Dacă sunt anumite probleme (legate de activitatea Guvernului n.r.), acest lucru trebuie spus de prim-ministru. Presupun că a făcut acea analiză pe care o aşteptam la 1 septembrie. Astăzi (miercuri n.r.) este 1 septembrie. Vom vedea în această seară care este opinia prim-ministrului legată de funcţionarea Guvernului şi a miniştrilor şi, de asemenea, vom vedea şi care este opinia partidului faţă de ce ar trebui să se întâmple în continuare în Guvern şi cu proiectele Guvernului”, a declarat Udrea, citată de NewsIn.

Întrebată dacă este mulţumită de activitatea Cabinetului, ministrul a apreciat că face parte dintr-un Guvern bun, dar că „întotdeauna este loc de mai bine”.

Premierul Emil Boc va prezenta parlamentarilor democrat-liberali evaluarea fiecărui ministru PDL, în cadrul unei întâlniri a Biroului Permanent Naţional cu grupurile parlamentare ale PDL, care va avea loc miercuri începând cu ora 19.

În urmă cu două luni, în cadrul unei întâlniri cu membrii Guvernului şi cu parlamentarii PDL, preşedintele Traian Băsescu a dat ca termen data de 1 septembrie pentru evaluarea activităţii miniştrilor. În acest interval, membrii Cabinetului au avut ca sarcină aplicarea măsurilor de austeritate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă