20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Udrea:

Deputata PDL Elena Udrea îl critică pe premierul Ponta, pe blogul personal, pentru apariţiile dese în presă, apreciind că, după opt luni de guvernare, „Guvernul Ponta nu a făcut nimic, dar a comunicat non-stop”.

„În dorinţa lui de a oferi poporului circ, pentru că este evident că nu-i poate oferi pâine, Ponta foloseşte funcţia de Prim-Ministru pentru a fi non stop în mass-media. Nu numai că este toată ziua la televizor, în studiouri sau în direct prin telefon, dar a transformat şi şedinţele de guvern în conferinţe de presă.Deschiderea acestor şedinţe a devenit un prilej pentru Premier de a lucra la propria imagine. Ceea ce în principiu nu ar fi neapărat criticabil, având în vedere că vorbim despre un om politic. Doar că ceea ce spune Ponta şi în aceste ocazii este doar gargară şi atât. Spune ceea ce dă bine, nu ceea ce chiar este în stare să facă sau ceea ce ar fi adevărat„, a scris Elena Udrea pe blog.

 

La fel cu ceea ce a spus ieri Premierul despre directorul CNSC. Ca blocheaza licitatiile si ca este prieten cu Udrea si Blaga. Nu am inteles daca le blocheaza pentru ca ar fi prieten cu noi, dar nici nu mai conteaza pentru ca in realitate, eu nu il cunosc pe acest director, mai mult decat ca l-am vazut in sedintele de guvern de doua ori si am mai vorbit oficial la telefon tot de vreo doua ori, cand am intrat in conflict pe seama intarzierilor provocate in derularea proiectelor de modul de lucru al CNSC. Deci, daca Ponta chiar are o problema cu functionarea acestei institutii, atunci ar fi trebuit sa ceara aparatului sa ii propuna o solutie, nu sa faca o declaratie pompoasa despre minunatele sale preocupari si intentii, in care a mai invocat si numele meu si al lui Blaga, pentru un efect maxim de presa si de public. In mod cert nu va fi in stare sa faca nimic concret nici cu privire la subiectul CNSC, daca el chiar exista si nu a fost pur si simplu un alt pretext de mediatizare si de mascare a intentiei de a schimba politic conducerea institutiei, asa cum nu este in stare sa se poarte ca un Prim Ministru care trebuie sa aiba grija guvernarii si nu grija aparitiilor la televizor.
Dar a mai obtinut un moment de publicitate in care unii au gandit probabil, ca mare si hotarat mai este acest Ponta!
Numai ca, daca dupa guvernarea Boc se spune ca a facut foarte mult dar a comunicat foarte putin, deja dupa opt luni de guvernare Ponta se spune ca n-a facut nimic, dar a comunicat non stop!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă