9.9 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSportTraian Ungureanu: Dacă vor continua aşa, cei care îşi spun reformişti vor...

Traian Ungureanu: Dacă vor continua aşa, cei care îşi spun reformişti vor deveni urechişti

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, vineri, la Suceava, la lansarea moţiunii lui Vasile Blaga pentru un nou mandat la şefia partidului, că, dacă vor continua în modul în care au început campania internă, “cei care îşi spun reformişti vor deveni urechişti”, potrivit Mediafax.

Traian Ungureanu le-a spus membrilor PDL Suceava că partidul se află într-un moment foarte greu, care poate fi depăşit prin unitate şi realism.

El a arătat că PDL a dovedit unitate în vara acestui an, când Vasile Blaga, umăr la umăr cu Traian Băsescu, au apărat democraţia în România.

“Trebuie să recunosc: USL a procedat mişeleşte. A atacat exact în momentul în care o parte a reformiştilor de azi erau în vacanţă, ori asta nu se face. Dar dumneavoastră eraţi la post şi aţi salvat comunitate cu comunitate, legea şi speranţa în România”, a afirmat europarlamentarul.

El a mai spus că realitatea este că “Vasile Blaga este sută la sută PDL, Băsescu sută la sută de dreapta, iar România se duce sută la sută în jos”.

“USL atacă cele două motoare de dezvoltare a României: oamenii care produc ceva şi comunităţile locale. USL este un bombardier antiprimar şi nu a scăpat colţ din ţara asta”, a spus Ungureanu.

El a mai arătat că există însă şi dreptul la fantezie, spunând că a văzut o declaraţie a unui membru PDL “care ar dori să cârmuiască partidul şi care susţine că Traian Băsescu va veni la reformişti, şi nu la fesenişti”.

“Cine mai vine după Băsescu în PDL la reformişti? Messi, Obama, Sofia Vicoveanca?. Nimeni nu a îndrăznit să folosească în acest fel numele şi reputaţia preşedintelui României. Pe Traian Băsescu îl meriţi, nu îl convoci. Dacă vor continua aşa, cei ce îşi spun reformişti vor deveni urechişti”, a mai declarat Traian Ungureanu, arătând că dreapta nu e modă şi nu se schimbă lunar.

“PDL e partidul care îi sprijină pe cei ce fac România, şi nu pe cei care o desfac”, a mai spus europarlamentarul PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, că Traian Băsescu “vine la reformişti, şi nu la FSN-işti” în cazul în care şeful statului ar dori să revină la PDL după ce nu va mai avea funcţia de preşedinte al României.

Cele mai citite

Învingătoarea Soranei Cîrstea a mers până la capăt! Jasmine Paolini, campioană la Dubai

Italianca Jasmine Paolini a câştigat turneul WTA 1.000 de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe rusoaica Anna Kalinskaia, în trei seturi,...

Preţurile produselor agricole au scăzut cu 13,36%, potrivit INS

Preţurile produselor agricole au scăzut în ultima lună a anului 2023 cu 13,36% raportat la decembrie 2022, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de...

FC Liverpool a câștigat Cupa Ligii Angliei. „Cormoranii” au trecut de Chelsea după prelungiri

FC Liverpool a câștigat Cupa Ligii Angliei, după ce a învins-o cu scorul de 1-0 pe Chelsea, în marea finală disputată pe Stadionul Wembley...
Ultima oră
Pe aceeași temă