21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTensiuni în PNL. Crin Antonescu, nervos, i-a făcut „nesimţiţi” pe jurnalişti

Tensiuni în PNL. Crin Antonescu, nervos, i-a făcut „nesimţiţi” pe jurnalişti

Crin Antonescu a avut un mic conflict cu jurnaliştii care au încercat să obţină informaţii de la el. I-a făcut „nesimţiţi”. Ieşirea nervoasă a liderului liberal vine în contextul unui adevărat război de uzură în PNL între actuala conducere şi disidenţii din aşa-zisa aripă Chiliman.

Ludovic Orban şi Andrei Chiliman, liberalii care l-au susţinut în 2009 pe Crin Antonescu să ajungă preşedintele partidului, fac acum disidenţă în partid. Lor li s-a alăturat şi Călin Popescu-Tăriceanu. Conflictul a luat proporţii odată cu apropierea congresului PNL, programat pentru sâmbătă. Chiar şi aşa, Crin Antonescu este sigur că va fi reales preşedinte, potrivit Digi 24.

Citeşte şi Antonescu, supărat pe jurnalişti: Exageraţi în privinţa lui Chiliman, e chiar ridicol, v-aţi distrat destul

Ludovic Orban l-a sprijinit pe Crin Antonescu să câştige şefia PNL în 2009. Atunci a fost răsplătit cu funcţia de prim-vicepreşedinte. Un an mai târziu, Ludovic Orban l-a acuzat pe Crin Antonescu de tendinţe dictatoriale şi a candidat el însuşi pentru preşedinţia partidului.

 

A pierdut lupta, a pierdut funcţia şi, de atunci, l-a criticat în mai multe rânduri pe actualul lider.

„Cunosc oameni politici care mai au o foame: foamea de capete. Foamea de a-ţi folosi puterea şi de a-ţi arăta muşchii tăind capete de nevinovaţi”, a spus Ludovic Orban.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă