12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportTenisUn fost lider mondial al tenisului și-a anunțat retragerea: „A sosit momentul...

Un fost lider mondial al tenisului și-a anunțat retragerea: „A sosit momentul să-mi iau rămas bun”

Fostul lider mondial Garbine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis, după o perioadă de mai bine de un an în care a lipsit din circuit.

„A sosit momentul să-mi iau rămas bun. A fost o carieră lungă şi de succes, dar simt că a sosit momentul să mă retrag”, a spus Muguruza într-o conferinţă de presă.

„Este o decizie pe care am luat-o în timp, la care m-am gândit mult”, a adăugat jucătoarea de 30 de ani,

Ultima sa participare la un turneu WTA a fost în ianuarie 2023. Decizia sa a venit după ce în octombrie anul trecut spunea că nu se gândeşte la o retragere definitivă din circuitul profesionist. Câştigătoarea a două titluri de Grand Slam, la Roland Garros (2016) şi Wimbledon (2017), Muguruza nu mai jucase din luna ianuarie 2023, când a pierdut într-un turneu minor.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă