18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportTenisStefanos Tsitsipas a câștigat Mastersul de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas a câștigat Mastersul de la Monte Carlo

Grecul Stefanos Tsitsipas a câştigat Mastersul de la Monte Carlo, după ce l-a învins în finală pe norvegianul Casper Ruud, în două seturi, cu 6-1, 6-4.

Stefanos Tsitsipas și-a trecut în palmares al treilea titlu la Monte Carlo, după ce s-a impus în faţa lui Casper Ruud, locul 10 ATP.

La 25 de ani, Tsitsipas este al cincilea jucător din era Open (după 1968) care câştigă de cel puţin trei ori acest turneu, după Ilie Năstase (3), Bjorn Borg (3), Thomas Muster (3) şi Rafael Nadal (11).

Sâmbătă, grecul trecuse în semifinale de italianul Jannik Sinner, în timp ce norvegianul l-a învins pentru prima oară pe Novak Djokovic, numărul unu mondial, într-o reeditare a finalei de anul trecut de la Roland Garros, încheiată cu victoria sârbului.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Acuzații de fraudă, corupție și manipulare financiară

Dezvăluiri șocante despre impunerea candidaților și cheltuirea banilor în interiorul partidului AUR, sub conducerea lui George Simion și a lui Marius Lulea.  Începe să...

Trenduri ale cazinourilor online

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, multe aspecte din viața de zi cu zi au avut parte de transformări și desigur îmbunătățiri, deoarece implementarea acestor...
Ultima oră
Pe aceeași temă