16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportTenisMarton Fucsovics a câștigat marele trofeu la Țiriac Open

Marton Fucsovics a câștigat marele trofeu la Țiriac Open

Tenismanul maghiar Marton Fucsovics a câştigat turneul ATP 250 Ţiriac Open, disputat în această săptămână la baza sportivă Năstase/Marica din Capitală, după ce l-a învins în finală pe argentinianul Mariano Navone, în două seturi, cu 6-4, 7-5.

Maghiarul clasat pe locul 82 ATP s-a impus după două ore şi 6 minute de joc, trecându-şi în palmares al doilea titlu ATP din carieră.

Navone (23 ani, 52 ATP), al cincilea favorit, a fost condus cu 4-0 în primul set, a egalat, dar Fucsovics a câştigat cu 6-4. Sud-americanul a avut 4-2 în actul secund, dar a fost egalat, iar maghiarul a câştigat cu 7-5.

Pentru acest succes, Marton Fucsovics va primi un cec de 88.125 de euro şi 250 de puncte ATP, iar Navone va fi recompensat cu € 51.400 de euro şi 165 de puncte.

În proba de dublu, francezii Sadio Doumbia şi Fabien Reboul au câștigat finala disputată împotriva cuplului Harri Heliovaara (Finanda)/Henry Patten (Marea Britanie) cu 6-3, 7-5.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ghid complet despre tâmplărie din aluminiu

Tâmplăria din aluminiu a devenit o alegere populară pentru multe proiecte de construcție și renovare datorită proprietăților sale durabile și esteticii versatile. În acest...

Tradiţii în Joia Mare. Cum vopsim ouăle cu ingrediente naturale

În Joia Mare se prepară mâncărurile care vor fi puse pe masa de Paşte şi se vopsesc ouăle. Iar în timp ce unele gospodine...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...
Ultima oră
Pe aceeași temă