9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportTenisLiderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și și-a concediat antrenorul.

Liderul clasamentului ATP a anunțat că a încheiat colaborarea cu antrenorul croat Goran Ivanisevic, omul alături de care și-a trecut în palmares nu mai puțin de 9 din cele 24 de turnee de Grand Slam deținute. Ivanisevic se alăturase echipei lui Djokovic în anul 2019.

În 2024, regele absolut al tenisului masculin a fost învins în finala de la Australian Open de italianul Jannick Sinner, pentru ca mai apoi să fie eliminat în turul al treilea de la Indian Wells de Luca Nardi. Ulterior, Nole și-a anunțat retragerea de la Miami.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă