12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportTenisJaqueline Cristian, în turul secund la Charleston

Jaqueline Cristian, în turul secund la Charleston

Jaqueline Cristian s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 500 de la Charleston, după ce a învins-o luni pe americanca Sachia Vickery, în două seturi, cu 6-1, 6-4.

Românca clasată pe locul 83 WTA a dominat primul set, câştigat cu 6-1. În actul secund, Jaqueline Cristian a condus cu 4-1, dar a fost egalată de Vickery (28 ani, 132 WTA), 4-4. Totuși, jucătoarea noastră a reuşit apoi un nou break și a închis setul cu 6-4, adjudecându-și totodată și partida.

După acest succes, Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 6.940 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în runda următoare va da peste Madison Keys, a opta favorită.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă