23.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSportTenisFinalul erei Nadal la Roland Garros! Regele zgurii pariziene, eliminat în primul...

Finalul erei Nadal la Roland Garros! Regele zgurii pariziene, eliminat în primul tur

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, regele zgurii pariziene, cu 14 trofee câștigate la Roland Garros, a fost eliminat în runda inaugurală a turneului din capitala Franței, după ce a pierdut în trei seturi, 3-6, 6-7, 3-6, în faţa germanului Alexander Zverev.

Zverev s-a impus după o partidă de trei ore şi 6 minute, în care a reuşit 8 aşi şi a avut 3 duble greşeli, Nadal reuşind 2 aşi şi comiţând tot 3 duble greşeli.

Pentru Nadal aceasta ar putea fi şi ultima participare la Roland Garros. „Există mari şanse ca acesta să fie ultimul meu turneu de la Roland Garros. Dar nici nu aş putea spune că sunt sută la sută sigur că va fi ultimul”, a declarat sâmbătă spaniolul, care pe 3 iunie va împlini 38 de ani.

Zverev va juca în runda următoare împotriva învingătorului din partida care-i opune pe belgianul David Goffin (115 ATP) şi francezul Giovanni Mpetshi Perricard (66 ATP).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce prevede legea salariului minim european

Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislația națională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie...

Cine va arbitra Slovacia – România

UEFA l-a desemnat pe Daniel Siebert din Germania să arbitreze meciul crucial al echipei naționale a României pentru calificarea în optimile de finală ale...

Update-ul așteptat de milioane de utilizatori de WhatsApp. Ce vei putea face curând

WhatsApp, populara aplicație, continuă să se concentreze pe îmbunătățirea experienței utilizatorului și anunță un update așteptat de aproape toți utilizatorii! Potrivit WABetaInfo, versiunea beta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă