9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportTenisElena Rîbakina, campioană la Abu Dhabi

Elena Rîbakina, campioană la Abu Dhabi

Kazah Elena Rîbakina a câştigat turneul WTA 500 de la Abu Dhabi, dotat cu premii totale de 922.573 dolari, după ce a învins-o în finală pe rusoaica Daria Kasatkina, în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-4.

Favorita numărul unu a turneului din Emiratele Arabe Unite, Rîbakina, tenismenă care are în palmares Wimbledonul (2022), şi-a trecut în cont al şaptelea titlu din carieră şi al doilea din acest an, după cel cuerit în ianuarie la Brisbane.

De altfel, cele două jucătoare s-ar putea întâlni din nou în această săptămână la turneul WTA 1000 de la Doha.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă