12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportTenisCasper Ruud, campion la Barcelona, după o finală câștigată în fața lui...

Casper Ruud, campion la Barcelona, după o finală câștigată în fața lui Tsitsipas

Norvegianul Casper Ruud a câştigat turneul ATP 500 de la Barcelona, după ce l-a învins în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, în două seturi, scor 7-5, 6-3.

Ruud s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră şi jumătate, el reuşind doi aşi şi făcând două duble greşeli. De cealaltă parte, Tsitsipas a terminat meciul cu trei aşi şi patru duble greşeli.

Aceasta a fost cea de-a cincea întâlnire dintre Tsitsipas şi Ruud, scorul la general fiind acum 3-2 pentru norvegian. Cei doi se confruntaseră ultima oară chiar în această lună, în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, când grecul s-a impus cu 6-1, 6-4. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă