18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportTenisBoris Becker, despre Simona Halep: „Cred că tenisul mondial are nevoie de...

Boris Becker, despre Simona Halep: „Cred că tenisul mondial are nevoie de ea”

Fostul mare jucător german Boris Becker, prezent, marţi, la Bucureşti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep.

„Mă bucur că Simona a revenit, că a ieşit cu bine din această întâmplare, că poate juca tenis din nou. Cred că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. Mi-a plăcut să o văd la Miami şi cred că o vom vedea şi la Madrid. Este o jucătoare de top şi este normal să îşi încheie cariera pe terenul de tenis. Şi mă bucur că ea îşi doreşte să facă asta”, a spus el.

Întrebat dacă Simona Halep mai poate câştiga un titlu de Grand Slam, Boris Becker a răspuns: „Nu ştiu, este un drum lung pe care îl are de parcurs pentru a reveni. Eu îi doresc toate cele bune. Sigur că acum le avem pe Sabalenka, pe Iga Swiatek, pe Coco Gauff şi alte jucătoare tinere de valoare, însă Simona este o campioană. În acelaşi timp trebuie să îi dăm timp pentru a reveni la forma de dinainte”.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...

PSD îi resuscitează pe alegătorii lui Nicușor Dan cu două motive de realegere a primarului-cataclism: Firea și Piedone

Ilustrație: Marian Avrmescu Fanii actualului primar edil-șef, Nicușor Dan, pot răsufla și vota din nou ușurați, având iarăși motive pentru a-l alege pe matematicianul...
Ultima oră
Pe aceeași temă