22.1 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTenisBoris Becker, despre Simona Halep: „Cred că tenisul mondial are nevoie de...

Boris Becker, despre Simona Halep: „Cred că tenisul mondial are nevoie de ea”

Fostul mare jucător german Boris Becker, prezent, marţi, la Bucureşti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep.

„Mă bucur că Simona a revenit, că a ieşit cu bine din această întâmplare, că poate juca tenis din nou. Cred că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. Mi-a plăcut să o văd la Miami şi cred că o vom vedea şi la Madrid. Este o jucătoare de top şi este normal să îşi încheie cariera pe terenul de tenis. Şi mă bucur că ea îşi doreşte să facă asta”, a spus el.

Întrebat dacă Simona Halep mai poate câştiga un titlu de Grand Slam, Boris Becker a răspuns: „Nu ştiu, este un drum lung pe care îl are de parcurs pentru a reveni. Eu îi doresc toate cele bune. Sigur că acum le avem pe Sabalenka, pe Iga Swiatek, pe Coco Gauff şi alte jucătoare tinere de valoare, însă Simona este o campioană. În acelaşi timp trebuie să îi dăm timp pentru a reveni la forma de dinainte”.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă