20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTenisAurul olimpic, principalul obiectiv al lui Carlos Alcaraz pentru anul 2024

Aurul olimpic, principalul obiectiv al lui Carlos Alcaraz pentru anul 2024

Prezent la un turneu demonstrativ în Murcia, tenismenul spaniol Carlos Alcaraz a declarat că în 2024 marele său obiectiv va fi câștigarea aurului olimpic la Paris, în detrimentul unui nou titlu de Grand Slam.

Întrebat despre obiectivele sale pentru anul următor şi care pentru el va debuta cu Openul Australiei, primul turneu de Grand Slam al anului, Alcaraz a spus: „Vreau să câştig un alt Grand Slam şi o medalie olimpică de aur. Şi dacă ar fi să spun care ar fi cea mai mare realizare, as spune că aurul olimpic la Paris în 2024 ar fi un vis devenit realitate pentru mine”.

Carlos Alcaraz, care l-a învins joi pe conaţionalul Roberto Bautista Agut cu 7-6 (1), 1-6, 10-7, într-un meci demonstrativ disputat la Palatul Sporturilor din Murcia, la care au asistat aproximativ 7500 de spectatori.

„Este o mândrie şi o onoare să te poţi bucura de oamenii de acasă. Sunt fericit pentru acest meci şi pentru cel pe care l-am jucat cu o zi înainte în faţa lui Novak Djokovic şi, deşi calendarul este foarte încărcat, pentru mine a fost o prioritate să fiu la Murcia”, a adăugat jucătorul spaniol.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă