18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportTenisAna Bogdan, în sferturile turneului BCR Iaşi Open

Ana Bogdan, în sferturile turneului BCR Iaşi Open

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BCR Iaşi Open, după ce a învins-o pe jucătoarea elveţiană Conny Perrin, cu 6-4, 3-6, 6-1.

Campioană en titre şi a doua favorită la Iaşi, Ana Bogdan a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru a trece de Perrin (32 ani, 433 WTA).

Perrin reuşise să o învingă în primul tur pe Gabriela Ruse.

Singurul meci anterior dintre Bogdan şi Perrin se încheiase cu victoria elveţiencei, în 2019, în turul al doilea al calificărilor la Roland Garros, cu 7-5, 7-5.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 3.020 euro şi 29 de puncte WTA, iar în sferturi va înfrunta o altă elveţiancă, pe Simona Waltert (22 ani, 131 WTA), a cincea favorită.

Tot joi, rusoaica Daria Astahova, semifinalistă anul trecut la Iaşi, s-a calificat în sferturi, după ce a trecut de slovena Veronika Erjavec, cu 6-2, 7-5. Următoarea sa adversară va fi tot o slovenă, Tamara Zidansek, cap de serie numărul opt.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă