27.5 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportTenisAna Bogdan, în sferturile turneului BCR Iaşi Open

Ana Bogdan, în sferturile turneului BCR Iaşi Open

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BCR Iaşi Open, după ce a învins-o pe jucătoarea elveţiană Conny Perrin, cu 6-4, 3-6, 6-1.

Campioană en titre şi a doua favorită la Iaşi, Ana Bogdan a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru a trece de Perrin (32 ani, 433 WTA).

Perrin reuşise să o învingă în primul tur pe Gabriela Ruse.

Singurul meci anterior dintre Bogdan şi Perrin se încheiase cu victoria elveţiencei, în 2019, în turul al doilea al calificărilor la Roland Garros, cu 7-5, 7-5.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 3.020 euro şi 29 de puncte WTA, iar în sferturi va înfrunta o altă elveţiancă, pe Simona Waltert (22 ani, 131 WTA), a cincea favorită.

Tot joi, rusoaica Daria Astahova, semifinalistă anul trecut la Iaşi, s-a calificat în sferturi, după ce a trecut de slovena Veronika Erjavec, cu 6-2, 7-5. Următoarea sa adversară va fi tot o slovenă, Tamara Zidansek, cap de serie numărul opt.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă